Op dit moment kun je geen subsidie aanvragen. Houd deze pagina in de gaten om te kijken wanneer dat weer mogelijk is.

Mijn Digitale Zaak

Maak je bedrijf toekomstklaar

Met de digitaliseringsscan ontdek je in twintig minuten waar je staat op het gebied van digitalisering. Je ontvangt een persoonlijk advies op basis van jouw bedrijfsdoelstelling, een routekaart voor jouw volgende stap.

Doe de digiscan

Scan ingevuld, en dan?

Fase 1: Ontvang een persoonlijk adviesrapport

Na de scan ontvang je per mail een persoonlijk adviesrapport dat past bij de doelstelling van je bedrijf. Je ziet waar je in de markt staat en je krijgt een schat aan informatie op jouw persoonlijke Aan de slag pagina.

Fase 2: Aanbod IT-leveranciers bekijken

Met het persoonlijke digitaliseringsadvies kan je een passende en betrouwbare IT-leverancier selecteren. Vraag een offerte aan om aan de slag te gaan met de digitalisering.

Fase 3: Vraag een investeringssubsidie aan

Er is een speciale investerings­­subsidie beschikbaar voor bedrijven van 2 tot 50 FTE. RVO neemt de aanvragen in behandeling en beoordeelt en keert 50% van het investeringsbedrag uit, tot € 2.500,-.

Digitaliseren levert je nieuwe klanten op


Ondernemers die digitaliseren zijn toekomstbestendiger. Luister naar vijf winkeliers die vertellen hoe zij met digitalisering meer nieuwe klanten vinden en efficiënter werken, denk aan het inzetten van e-mailmarketing, het optuigen van een webshop of het gebruik maken van een slim kassasysteem. Ontdek met Mijn Digitale Zaak waar jouw digitale kansen liggen. Doe direct de digiscan.

Partners

KVK, MKB-Nederland, RVO, EZK en INRetail helpen retailers om (verder) te digitaliseren. Samen hebben zij een gratis scan en een advies op maat ontwikkeld en helpen zij jou aan de juiste software- of samenwerkingspartner om een offerte aan te vragen. Voor veel digitaliseringsonderwerpen is het mogelijk om een investeringssubsidie aan te vragen bij RVO, hiervoor kan je de ingevulde scan indienen samen met een offerte.