Hervormen of stoppen

Je bedrijf verkeert in zwaar weer en de vooruitzichten zijn somber. Je krijgt daarom het advies je bedrijf te hervormen of te stoppen. Denk daarom na over een herstart of een grondige aanpassing van je bedrijfsmodel. Overweeg ook de mogelijkheid je bedrijf te stoppen of te verkopen.

Bel het KVK Adviesteam

Ondernemen is stappen maken. Wil je sparren met een deskundig adviseur over je volgende stap? Het KVK Adviesteam vertelt je graag over wat kan en mag. We helpen je verder met relevante informatie en geven je advies op maat.
Bel 0800 21 17

Wat als het slecht gaat met je bedrijf?Ondernemen is doorzetten, aanpassen en keuzes maken. Maar soms zit het tegen en ga je met je bedrijf door een zware tijd. Elk jaar zijn er veel ondernemers die tegen uitdagingen aanlopen met hun bedrijf. In deze video legt Manu je uit aan welke knoppen je kan draaien wanneer het slecht gaat met je bedrijf.

Doe de Toekomstcheck

De Toekomstcheck geeft je, nadat ze een aantal gegevens over je bedrijf hebt ingevuld, inzicht in de liquiditeit van je onderneming. Zo blik je gemakkelijk vooruit om financiƫle krapte te voorspellen en voorkom je onaangename verrassingen.

Doe de check

Stoppen met je bedrijf per rechtsvorm

Als je stopt met je bedrijf, komt er veel op je af. Met welke regels en vergunningen krijg je te maken? Wat betekent het voor de belasting? Wat moet je doen met je inschrijving in het Handelsregister van KVK? Het verschilt per rechtsvorm wat je moet regelen. Doorloop het stappenplan om te zien welke acties je moet ondernemen.
Doorloop de stappen