Nlgroeit

Helpt MKB ondernemers groeien

Als ondernemer loop je tegen uitdagingen aan. Een groeistrategie helpt, maar waar begin je? Nlgroeit biedt een platform waar ondernemers elkaar helpen.

Meld je aan

Wat biedt nlgroeit

Matchen van ondernemers met mentoren

Met het mentor-traject matchen we jou aan een ervaren mentor zodat jij kan sparren over jouw groeivragen met een ondernemer die net een stapje verder is.

Het organiseren van online en fysieke events

Je komt in contact met andere groeiondernemers en krijgt de mogelijkheid om ervaringen te delen, uitdagingen te bespreken en ondernemerskansen te verkennen.

Het delen van relevante informatie en tools

We delen tools, blogs, podcasts en interviews. Met als doel om je te helpen met jouw groeivaardigheden en je te inspireren om de volgende groeistap te zetten.

Over nlgroeit

Is jouw bedrijf de afgelopen jaren sterk gegroeid? En heb je ambitie om door te groeien? Dan is nlgroeit er voor jou. Bij nlgroeit werken ondernemers samen aan één doel: ondernemers, met bedrijven tussen de 1 en 100 miljoen omzet, laten doorgroeien om zo de Nederlandse economie te versterken.

We zijn trots op onze 300+ mentoren. Zij ondervonden aan den lijve dat een aanwijzing van een mentor of een moment van inspiratie hèt verschil kan maken in persoonlijke groei en dat van je bedrijf. Ze weten wat je doormaakt. Ze hebben het zelf meegemaakt. Een mentor staat als raadgever naast je, is een perfecte sparringspartner, daagt uit, ondersteun, inspireert en biedt inzicht.

Nlgroeit is in 2016 opgericht vanuit stichting NLevator samen met KVK en NL2025. Met als doel: het groeivermogen van Nederlandse MKB-ondernemers te vergroten. Met steun van het ministerie van Economische Zaken is een krachtig programma ontwikkeld.

Meld je aan

Klaar voor jouw volgende groeistap?

De ervaring van een mentor

“Ik ben al een aantal jaar mentor bij nlgroeit en heb meerdere ondernemers onder mijn hoede. Ik heb zelf 15 bedrijven gehad en heb zoveel geleerd van de fouten die ik heb gemaakt. Ondanks dat ik de wijsheid niet in pacht heb geeft het mij zo veel energie om vanuit deze ervaring ondernemers te helpen verder te groeien.”