Ondernemen

De gouden business van Joel Beukers

  • Video
  • Redactie KVK
  • 6 feb 2019
  • 2 min lezen
Met zijn gouden Lamborghini en Rolls Royce gaat Joel Beukers zakelijk voor goud. Zijn onderneming in voedingssupplementen, online coaching community en app versterken elkaar, waarbij hij zichzelf slim inzet als fitnessmodel.

Interesse om ondernemer te worden zat er bij Beukers altijd al in. Door het volgen van een minor 'Ondernemerschap' tijdens zijn studie wist hij het zeker: "Ik wil ondernemer zijn."

Gouden Lamborghini is een goede investering

De resultaten van een dopingcontrole die hij als rugbyspeler onderging bleek de weg naar het ontwikkelen van eigen voedingssupplementen.

Deze video kun je alleen afspelen als je de cookies accepteert. Ververs (F5) vervolgens deze pagina, zodat je de video kunt bekijken.

Je kunt jouw voorkeuren wijzigen op http://www.kvk.nl/cookies.

Tips van Joel Beukers

Wil jij ook succesvol ondernemen? Joel Beukers heeft deze tips voor ondernemers:

  • Je moet ergens beginnen; begin klein en doe het zelf.
  • Zorg voor een groot bereik op social media.
  • Zet jezelf in voor je eigen merk.

KVK Beyond Business

KVK is gestart met het nieuwe YouTube-kanaal: KVK Beyond Business. De plek waar ondernemers terecht kunnen voor inspirerende video's die net even iets verder gaan.

De eerste serie op dit kanaal is 'Stackbouwers'. In 4 afleveringen duiken we in de wereld van het snelle geld. Gouden Lamborghini's, dure tassen en je eerste salaris 'splashen'. YouTuber Veras Fawaz vraagt jonge succesvolle ondernemers vragen het hemd van het lijf.

Veras sprak in de eerste aflevering van 'Stackbouwers' met vlogger Monica Geuze. De komende afleveringen gaat hij in gesprek met succesvol producer Jack $hirak en de tweelingzusjes Reinders.

Redactie KVK

Redactie KVK

De KVK-redactie verzorgt en publiceert inspirerende informatieve artikelen voor ondernemers op KVK.nl, waaronder interviews en how to’s.

InspiratiePage