Mijn eenmanszaak

Voor het online inzien van jouw eenmanszaak. Je kunt eenvoudig de gegevens controleren en wijzigen. Log in met DigiD om verder te gaan.

Wijzigingen doorgeven

Wijzigingen die je nog niet kunt doorgeven via Mijn eenmanszaak

De volgende wijzigingen kun je nog niet via Mijn eenmanszaak doorgeven: je bezoekadres afschermen of weer openbaar maken, een gevolmachtigde in- of uitschrijven, gegevens van een bestaande gevolmachtigde wijzigen (o.a. titel, naam, adres, schorsing), een vestiging inschrijven of opheffen, je eenmanszaak opheffen of overdragen, de rechtsvorm van je eenmanszaak wijzigen, de gegevens van de vestigingen wijzigen (bij meerdere vestigingen), het aantal werkzame personen en de berichtenboxnaam. Wil je 1 van deze wijzigingen doorgeven, kies dan voor wijzigen.

Bekijk online de gegevens van je eenmanszaak

Ga naar Mijn eenmanszaak en log in met DigiD. Kies je eenmanszaak om je gegevens eenvoudig en gratis te bekijken. De gegevens die je online inziet, komen overeen met de gegevens zoals deze op het uittreksel Handelsregister worden getoond.

Direct details inzien en controleren en wijzigen

Je ziet alle openbare gegevens zoals deze op het uittreksel Handelsregister te vinden zijn. Zo controleer je direct of de informatie van je eenmanszaak nog actueel is. Als je de gegevens wilt wijzigen, dan kun je dat gelijk doen. Let op: de ingangsdatum van de wijziging is altijd de datum van indiening van de wijziging. Wil je een andere ingangsdatum voor een wijziging doorgeven, in het verleden of in de toekomst, kies dan voor wijzigen.

Gemakkelijk een uittreksel Handelsregister bestellen

Heb je een gewaarmerkt uittreksel nodig van je huidige inschrijving? Dit kun je direct bestellen vanuit het overzicht van je onderneming. Heb je jouw ondernemingsgegevens gewijzigd? Dan kun je nadat de wijziging is verwerkt vanuit het overzicht van je onderneming een gewaarmerkt uittreksel bestellen met de nieuwe gegevens. 

Heb je geen DigiD?

Heb je geen DigiD, dan kun je een wijziging van je ondernemingsgegevens of de opheffing van je eenmanszaak doorgeven via: 

Wijziging doorgeven zonder DigiD

Nieuwe eenmanszaak inschrijven?

Via deze pagina kun je een bestaande eenmanszaak inzien. Wil je een nieuwe eenmanszaak inschrijven? Ga naar Inschrijven en afspraak maken eenmanszaak en volg de stappen.

Hoe wijziging doorgeven

Bekijk de video en zie in 10 stappen hoe je een wijziging voor je eenmanszaak kunt doorgeven.

Gegevens wijzigen eenmanszaak

Veelgestelde vragen over Mijn eenmanszaak

Met 'Mijn eenmanszaak' kun je snel controleren of de gegevens van jouw bedrijf nog juist zijn. Kloppen de gegevens niet? Dan kun je meteen een wijziging doorgeven. Klik daarvoor op 'wijzigen gegevens' en doorloop het stappenplan om de nieuwe gegevens aan ons door te geven.

Het inzien van gegevens via 'Mijn eenmanszaak' is nu alleen voor eenmanszaken beschikbaar. In de toekomst kun je via onze website ook de gegevens van overige rechtsvormen inzien zoals bv, vof, vereniging of stichting. Met KVK Bedrijvencheck kan dat nu al. KVK Bedrijvencheck biedt je dertig gratis inzages per kalenderjaar. Je logt in bij KVK Bedrijvencheck met je toegangscode. Heb je deze niet? Vraag dan een toegangscode aan.

Ja, wanneer je naar aanleiding van het overzicht dat je in Mijn eenmanszaak ziet, gegevens wilt wijzigen, klik je op 'wijzigen gegevens'. Je doorloopt eenvoudig het stappenplan om de wijziging aan ons door te geven.
Let op: de ingangsdatum van de wijziging is altijd de datum van indiening van de wijziging. Wil je een andere ingangsdatum voor een wijziging doorgeven, in het verleden of in de toekomst, kies dan voor wijzigen.

DigiD is nodig om je identiteit eenduidig vast te stellen. Zo zijn wij er zeker van dat alleen bevoegde personen gratis toegang hebben tot eigen KVK-gegevens.

Vraag een DigiD aan via www.digid.nl. Hiervoor is een burgerservicenummer (BSN) en de Nederlandse nationaliteit of de nationaliteit van een ander land uit de Europese Economische Ruimte (EER) vereist.

Woon je buiten Nederland? Op de website van Nederland Wereldwijd staat hoe je in het buitenland een DigiD kunt aanvragen.

Voldoe je niet aan bovenstaande eisen? Dan kun je je eigen gegevens niet inzien. Wil je toch je gegevens controleren? Dan zijn er diverse mogelijkheden:

  • Gebruik KVK Bedrijvencheck. KVK Bedrijvencheck biedt je 30 gratis inzages per kalenderjaar. Je logt in bij KVK Bedrijvencheck met je toegangscode. Heb je deze niet? Vraag dan een toegangscode aan.
  • Bel met ons Handelsregister informatienummer: 0900 123 45 67 (€ 0,90 per minuut). 
  • Vraag een uittreksel aan.

Om de niet openbare gegevens van jouw KVK-nummer in te zien, meld je je bij een van onze KVK-kantoren. Je moet je namelijk persoonlijk legitimeren met een geldig legitimatiebewijs. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Na controle van je legitimatiebewijs nemen wij het verzoek in behandeling. Je ontvangt vervolgens het overzicht van de gegevens per post.