KVK Adviesteam

Kom maar op met je ondernemersvraag! Het KVK Adviesteam staat voor je klaar. Wij zijn te bereiken op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.

Advies op maat

Wat je volgende stap ook is, KVK zorgt dat je weet wat er mag en wat er kan. Zodat de zaken goed blijven lopen. Nu en later. We helpen jou verder met relevante informatie en geven je advies op maat. Kom maar op met je ondernemersvraag! Het KVK Adviesteam staat voor je klaar. Chat, tweet of bel gratis met 0800 2117.

Onze adviseurs bij zwaar weer

Gé Gijsen

Als KVK-adviseur help ik je als het even wat minder gaat met je bedrijf. Daarbij gebruik ik input van mijn netwerk en de organisaties waarmee KVK samenwerkt.

Vragen? Bel het KVK Adviesteam via 0800 21 17 en lees meer over Gé en zijn collega's.

Kurt-Jan Wiltenburg

Als KVK-adviseur neem ik de tijd voor je vragen. Van marketing tot zwaar weer. Ik ga voor jou op zoek naar een passend antwoord of verwijs je door naar een van onze KVK-partners.

Vragen? Bel het KVK Adviesteam via 0800 21 17 of lees meer over Kurt-Jan en zijn collega's.

Hans Litjens

Als KVK-adviseur ga ik het gesprek met je aan en geef ik je tips om je bedrijf er weer bovenop te helpen. Daarbij probeer ik met jou over de emotie heen te stappen.

Vragen? Bel het KVK Adviesteam via 0800 21 17 en lees meer over Hans en zijn collega's.

Laura van Klink

Als KVK-adviseur focus ik op jouw hulpvraag. Ik luister en onderzoek wat jij nodig hebt. Daarna help ik je een stap verder met een antwoord of een doorverwijzing naar een organisatie uit het KVK-netwerk.

Vragen? Bel het KVK Adviesteam via 0800 21 17 of lees meer over  Laura en haar collega’s .