Dossier

KVK Coronaloket

Het tweede steunpakket voor ondernemers is gelanceerd. Bekijk hier welke regelingen er zijn en wat je kunt doen. Op ons KVK Coronaloket - op werkdagen telefonisch bereikbaar - tref je onder meer een regelingencheck, veelgestelde vragen en ondernemersinitiatieven aan.

KVK Corona regelingencheck

Op basis van een paar vragen, krijg je inzicht in de (fiscale) regelingen die mogelijk op jouw bedrijf van toepassing zijn. Het is een snelle check die leidt naar de voor jou belangrijkste regelingen. Niet alle regelingen zijn opgenomen en er blijven uitzonderingen.

Doe de regelingencheck

Altijd op de hoogte

Direct op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de coronacrisis en alle ondernemersregelingen? Informatie en tips ontvangen over ondernemen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Stel je vraag aan onze adviseurs

Heb je vragen over de impact van het coronavirus op je bedrijf? Stel je ondernemersvraag aan onze adviseurs. Wij beantwoorden je vragen op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.

Stel je vraag aan onze adviseurs

Partners MKB en VNO-NCW

MKB en VNO-NCW bieden je een overzicht met informatie en de Corona Calculator van MKB-Nederland, VNO-NCW en de aangesloten branches.

Logo van MKB NederlandLogo van VNO NCW

Partners KVK Coronaloket

Logo van PZOLogo van OndernemersklankbordLogo van MetaalunieLogo van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)  Logo van Ministerie van Economische Zaken en KlimaatLogo van RijksoverheidLogo van Nederlandse Verenging van BankenLogo van Ministerie van Sociale Zaken en WerkgelegenheidLogo van UWVLogo van FNV ZelfstandigenLogo van VNGLogo van Over RoodLogo van FocwaLogo van NVKTLogo van VNHILogo van NRKLogo van RAILogo van Vlok