Dossier

KVK Coronaloket

Op ons KVK Coronaloket - op werkdagen telefonisch bereikbaar - tref je onder meer een regelingencheck, veelgestelde vragen en ondernemersinitiatieven aan.

KVK Corona Informatiewijzer

Door de coronacrisis komt er veel op je af. Daardoor zit je met veel vragen. Zoals hoe pas ik mijn bedrijf aan? Welke regelingen zijn van toepassing op mijn situatie? Wat kan ik doen en waar liggen nog kansen? Op onze website vind je betrouwbare informatie die je verder kan helpen. Met de KVK Corona Informatiewijzer vind je de specifieke antwoorden die je zoekt.

Gebruik de informatiewijzer

Altijd op de hoogte

Informatie en tips ontvangen over ondernemen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Stel je vraag aan onze adviseurs

Heb je vragen over de impact van het coronavirus op je bedrijf? Stel je ondernemersvraag aan onze adviseurs. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur.

Partners MKB en VNO-NCW

MKB en VNO-NCW bieden je een overzicht met informatie en de Corona Calculator van MKB-Nederland, VNO-NCW en de aangesloten branches.

Logo van MKB NederlandLogo van VNO NCW

Partners KVK Coronaloket

Logo van PZOLogo van OndernemersklankbordLogo van MetaalunieLogo van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)  Logo van Ministerie van Economische Zaken en KlimaatLogo van RijksoverheidLogo van Nederlandse Verenging van BankenLogo van Ministerie van Sociale Zaken en WerkgelegenheidLogo van UWVLogo van FNV ZelfstandigenLogo van VNGLogo van Over RoodLogo van FocwaLogo van NVKTLogo van VNHILogo van NRKLogo van RAILogo van VlokLogo van Belastingdienst