Inloopdag OnderNemerSplein Amsterdam

Noteer 20 juni in je agenda! Het OnderNemerSplein in Amsterdam opent de deuren van 9.00 tot 16.30 uur. Je krijgt persoonlijk advies van ervaren adviseurs over jouw onderneming. 

Wat kun je verwachten?

Op deze inloopdag kun je persoonlijk in gesprek met één of meerdere deskundige adviseurs van onze partners op het OnderNemerSplein. Stel gerust al je ondernemersvragen, of het nu gaat om de start van jouw onderneming, het opstellen van een ondernemingsplan, fiscale aangelegenheden, uurtarieven, merken en octrooien, het opstarten vanuit een uitkering of financiële vraagstukken. 
Dus op één dag antwoord op al je vragen over jouw bedrijf van ervaren adviseurs, maar ook de kans om andere (startende) ondernemers te ontmoeten.  

Aan wie kun je je vragen stellen?

De Belastingdienst, UWV, Qredits, Stichting Ondernemersklankbord (OKB), Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP), STOA Startersadvies, Gemeente Amsterdam en KVK heten je van harte welkom! 

Aanmelden

Meld je aan via de aanmeldknop, dan ben je zeker van een gesprek en zorgen wij dat er een verse kop koffie voor je klaarstaat. 
Natuurlijk ben je zonder aanmelding ook welkom, maar dan zou het kunnen dat je langer moet wachten. 

De Inloopdag biedt een uitgelezen kans voor zowel startende als gevestigde ondernemers. Ontmoet gelijkgestemden, deel ideeën uit en krijg waardevolle inzichten van ervaren adviseurs.

Details

  • OnderNemerSplein, De Ruijterkade 5, 1013 AA Amsterdam
  • 20 juni 2024
  • 09:00 - 16:30 uur
  • Gratis