Mijn eenmanszaak

Vanaf nu is het voor eenmanszaken mogelijk de ondernemingsgegevens online in te zien. Na het inloggen zie je jouw eenmanszaak en kun je eenvoudig je gegevens controleren. De gegevens die je online inziet, komen overeen met de gegevens zoals deze op het uittreksel getoond worden.
Inloggen met DigiD

Mijn eenmanszaak

KVK werkt continu aan de verbetering van haar dienstverlening om het voor jou als ondernemer makkelijker te maken. Een onderdeel van deze verbetering is het beschikbaar maken van het online inzien van ondernemingsgegevens. Dit geldt nu alleen voor eenmanszaken. Wij werken er hard aan dit ook voor andere ondernemingen en rechtsvormen beschikbaar te maken.

Hoe werkt het?

Bekijk online de gegevens van je eenmanszaak

Ga naar Mijn eenmanszaak en log in met DigiD. Kies je eenmanszaak om je gegevens eenvoudig en gratis te bekijken.

Direct details inzien en controleren 

Je ziet alle openbare gegevens zoals deze op het uittreksel te vinden zijn. Zo controleer je direct of de informatie van je eenmanszaak nog actueel is. Wil je de gegevens wijzigen? Klik op de link en je kan vanaf daar een wijziging doorgeven.
Let op: de ingangsdatum van de wijziging is altijd de datum van indiening van de wijziging. Wil je een andere ingangsdatum voor een wijziging doorgeven, in het verleden of in de toekomst, kies dan voor wijzigen. Voor het opheffen van een eenmanszaak kun je wel een gewenste opheffingsdatum opgeven.

Gemakkelijk een uittreksel bestellen

Heb je een gewaarmerkt uittreksel nodig van je huidige inschrijving? Dit kun je direct bestellen vanuit het overzicht Gegevens onderneming. Heb je jouw ondernemingsgegevens gewijzigd? Dan kun je nadat de wijziging is verwerkt vanuit het overzicht Gegevens onderneming een gewaarmerkt uittreksel bestellen met de nieuwe gegevens.