Mijn eenmanszaak

Voor het online inzien van jouw eenmanszaak. Je kunt eenvoudig de gegevens controleren en wijzigen. Login met DigiD om verder te gaan.

Inloggen met DigiD

Wijzigingen die je nog niet kunt doorgeven via Mijn eenmanszaak

De volgende wijzigingen kun je nog niet via Mijn eenmanszaak doorgeven: je bezoekadres afschermen of weer openbaar maken, een gevolmachtigde in- of uitschrijven, gegevens van een bestaande gevolmachtigde wijzigen (o.a. titel, naam, adres, schorsing), een vestiging inschrijven of opheffen, je eenmanszaak opheffen of overdragen, de rechtsvorm van je eenmanszaak wijzigen, de gegevens van de vestigingen wijzigen (bij meerdere vestigingen), het aantal werkzame personen en de berichtenboxnaam. Wil je 1 van deze wijzigingen doorgeven, kies dan voor wijzigen.

Bekijk online de gegevens van je eenmanszaak

Ga naar Mijn eenmanszaak en log in met DigiD. Kies je eenmanszaak om je gegevens eenvoudig en gratis te bekijken. De gegevens die je online inziet, komen overeen met de gegevens zoals deze op het uittreksel Handelsregister worden getoond.

Direct details inzien en controleren en wijzigen

Je ziet alle openbare gegevens zoals deze op het uittreksel Handelsregister te vinden zijn. Zo controleer je direct of de informatie van je eenmanszaak nog actueel is. Als je de gegevens wilt wijzigen, dan kun je dat gelijk doen. Let op: de ingangsdatum van de wijziging is altijd de datum van indiening van de wijziging. Wil je een andere ingangsdatum voor een wijziging doorgeven, in het verleden of in de toekomst, kies dan voor wijzigen.

Gemakkelijk een uittreksel Handelsregister bestellen

Heb je een gewaarmerkt uittreksel nodig van je huidige inschrijving? Dit kun je direct bestellen vanuit het overzicht van je onderneming. Heb je jouw ondernemingsgegevens gewijzigd? Dan kun je nadat de wijziging is verwerkt vanuit het overzicht van je onderneming een gewaarmerkt uittreksel bestellen met de nieuwe gegevens. 

Heb je geen DigiD?

Heb je geen DigiD, dan kun je een wijziging van je ondernemingsgegevens of de opheffing van je eenmanszaak doorgeven via: 

Wijziging doorgeven zonder DigiD

Nieuwe eenmanszaak inschrijven?

Via deze pagina kun je een bestaande eenmanszaak inzien. Wil je een nieuwe eenmanszaak inschrijven? Ga naar Inschrijven en afspraak maken eenmanszaak en volg de stappen.

Hoe wijziging doorgeven

Bekijk de video en zie in 10 stappen hoe je een wijziging voor je eenmanszaak kunt doorgeven.