Mijn eenmanszaak

Voor het online inzien van jouw eenmanszaak. Je kunt eenvoudig de gegevens controleren en wijzigen of je eenmanzaak opheffen. Login met DigiD om verder te gaan.

Inloggen met DigiD

Hoe werkt het?

Bekijk online de gegevens van je eenmanszaak

Ga naar Mijn eenmanszaak en log in met DigiD. Kies je eenmanszaak om je gegevens eenvoudig en gratis te bekijken. De gegevens die je online inziet, komen overeen met de gegevens zoals deze op het uittreksel Handelsregister worden getoond.

Direct details inzien en controleren en wijzigen

Je ziet alle openbare gegevens zoals deze op het uittreksel Handelsregister te vinden zijn. Zo controleer je direct of de informatie van je eenmanszaak nog actueel is. Als je de gegevens wilt wijzigen of de eenmanszaak wilt opheffen, dan kun je dat gelijk doen.
Let op: de ingangsdatum van de wijziging is altijd de datum van indiening van de wijziging. Wil je een andere ingangsdatum voor een wijziging doorgeven, in het verleden of in de toekomst, kies dan voor wijzigen. Voor het opheffen van een eenmanszaak kun je wel een gewenste opheffingsdatum opgeven.

Gemakkelijk een uittreksel Handelsregister bestellen

Heb je een gewaarmerkt uittreksel nodig van je huidige inschrijving? Dit kun je direct bestellen vanuit het overzicht Gegevens onderneming. Heb je jouw ondernemingsgegevens gewijzigd? Dan kun je nadat de wijziging is verwerkt vanuit het overzicht Gegevens onderneming een gewaarmerkt uittreksel bestellen met de nieuwe gegevens.

Heb je geen DigiD?

Heb je geen DigiD, dan kun je een wijziging van je ondernemingsgegevens of de opheffing van je eenmanszaak doorgeven via: Wijziging doorgeven zonder DigiD

Nieuwe eenmanszaak inschrijven?

Via deze pagina kun je een bestaande eenmanszaak inzien. Wil je een nieuwe eenmanszaak inschrijven? Ga naar Inschrijven en afspraak maken eenmanzaak en volg de stappen.