Afspraak maken

Afspraak maken bij de KvK

De KvK werkt uitsluitend op afspraak. U kunt eenvoudig een afspraak maken in onze online afsprakenplanner om een bedrijf in te schrijven of over te nemen, een rechtsvorm te wijzigen of een functionaris in te schrijven.

Waarvoor maakt u een afspraak?

U hoeft maar voor een aantal zaken langs te komen bij een kantoor van de KvK. Veel kunt u online of per post bij ons regelen. Ook de notaris kan veel zaken voor u uit handen nemen. Lees hieronder voor welke zaken u langs komt en een afspraak maakt. 


Bedrijf inschrijven of overnemen

Wilt u een nieuwe eenmanszaak, maatschap, vof of cv inschrijven, een bestaande overnemen, of uw rechtsvorm wijzigen? Dan maakt u een afspraak bij de Kamer van Koophandel om uw inschrijving definitief te maken.

Voordat u een afspraak met ons maakt dient u eerst het digitale inschrijfformulier in te vullen.

Vul eerst het inschrijfformulier in

Rechtsvorm wijzigen of functionaris inschrijven

Nieuwe functionarissen (zoals een bestuurder, vennoot, maat, gevolmachtigde) moeten persoonlijk langskomen om zich in te schrijven. Ook het wijzigen van de rechtsvorm kan alleen bij ons op kantoor. Vul dan aub eerst een wijzigingsformulier in.

De meeste wijzigingen kunt u eenvoudig doorgeven via een formulier. U kunt daarvoor geen afspraak maken.

Wijzigingsformulieren

Zelf uw afspraak inplannen

Op vrijwel alle locaties is het momenteel druk. Plan daarom tijdig uw afspraak voor het inschrijven van uw onderneming. Houdt u er rekening mee dat een afspraak niet altijd binnen een week kan worden gemaakt.

Een afspraak plant u altijd digitaal in via onze website. U plant de afspraak online op een kantoor naar keuze. U ontvangt per e-mail een bevestiging. Bewaar deze bevestiging goed: u heeft deze nodig om u aan te melden bij de aanmeldzuil in het kantoor. Niet elk kantoor heeft namelijk een receptie. Een afspraak wijzigen of annuleren kan eenvoudig via de link in de bevestigingsmail.

Wilt u langskomen? Maak dan nu een afspraak. Onze kantoren zijn geopend op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur. In de afspraakplanner ziet u direct de beschikbare dagen en tijden.

Maak een afspraak