Langskomen bij KVK

Afspraak maken

KVK werkt uitsluitend op afspraak. Je kunt eenvoudig een afspraak maken. In onze online afsprakenplanner kun je kiezen om een bedrijf in te schrijven of over te nemen, een rechtsvorm te wijzigen of een functionaris in te schrijven.

Waarvoor maak je een afspraak?

Je hoeft maar voor een aantal zaken langs te komen bij een kantoor van KVK. Veel kun je online of per post bij ons regelen. Ook de notaris kan veel zaken voor je uit handen nemen. Lees hieronder voor welke zaken je langs komt en een afspraak maakt. 


Bedrijf inschrijven of overnemen

Wil je een nieuwe eenmanszaak, maatschap, vof of cv inschrijven, een bestaande overnemen, of jouw rechtsvorm wijzigen? Dan maak je een afspraak bij KVK om je inschrijving definitief te maken.

Voordat je een afspraak met ons maakt dien je eerst het digitale inschrijfformulier in te vullen.

Vul eerst het inschrijfformulier in

Rechtsvorm wijzigen of functionaris inschrijven

Nieuwe functionarissen (zoals een bestuurder, vennoot, maat, gevolmachtigde) moeten persoonlijk langskomen om zich in te schrijven. Ook het wijzigen van de rechtsvorm kan alleen bij ons op kantoor. Vul dan aub eerst een wijzigingsformulier in.

De meeste wijzigingen kun je eenvoudig doorgeven via een formulier. Je kunt daarvoor geen afspraak maken.

Wijzigingsformulieren

Zelf je afspraak inplannen

Op vrijwel alle locaties is het momenteel druk. Plan daarom tijdig je afspraak voor het inschrijven van je onderneming. Houd er rekening mee dat een afspraak niet altijd binnen een week kan worden gemaakt.

Een afspraak plan je altijd digitaal in via onze website. Je plant de afspraak online op een kantoor naar keuze. Je ontvangt per e-mail een bevestiging. Bewaar deze bevestiging goed: je hebt deze nodig om je aan te melden bij de aanmeldzuil in het kantoor. Niet elk kantoor heeft namelijk een receptie. Een afspraak wijzigen of annuleren kan eenvoudig via de link in de bevestigingsmail.

Wil je langskomen? Maak dan nu een afspraak. Onze kantoren zijn geopend op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur. In de afspraakplanner zie je direct de beschikbare dagen en tijden.

Maak een afspraak

Heeft deze informatie je geholpen?