Praktische informatie

OnderNemerSplein Arnhem

Het OnderNemerSplein is gevestigd in het KVK-kantoor op de Kronenburgsingel 525 in Arnhem. We zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur geopend. Je hebt een afspraak nodig om langs te komen.

OnderNemerSplein Arnhem

Het KVK OnderNemerSplein in Arnhem is dé ontmoetingsplek voor ondernemers, overheid, onderwijs en andere intermediairs met als doel ondernemers verder te brengen met hun bedrijf. Het KVK OnderNemerSplein is de plek voor partners om de krachten te bundelen. Succesvol ondernemen? Het KVK OnderNemerSplein is er voor jou.

En je kunt hier terecht voor je inschrijving en wijzigingen van jouw bedrijfsgegevens in het Handelsregister. Maak hiervoor een afspraak.
 • dé ontmoetingsplek voor ondernemers in de regio 

 • alle samenwerkende partners op 1 plek

 • maak een afspraak voor advies op maat

Samenwerkende partners

Alle samenwerkende partners onder 1 dak.

Logo van KVKLogo van BelastingdienstLogo van UWVLogo van QreditsLogo van OndernemersklankbordLogo van Rijksdienst voor Ondernemend NederlandLogo van BOIP

KVK-kantoor Arnhem

Praktische informatie

Spreekuren en afspraken

Wil je een afspraak maken? Hieronder kun je per thema zien wanneer welke organisaties een spreekuur hebben.

 • KVK

  Je hoeft maar voor een aantal zaken langs te komen bij KVK. Veel kun je online of per post bij ons regelen. Ook de notaris kan veel zaken voor je uit handen nemen. Wil je een nieuwe eenmanszaak, maatschap, vof of cv inschrijven? Dan moet je een afspraak maken bij KVK om jouw inschrijving definitief te maken. Maak een afspraak.

  Spreekuren:

  Werkdagen
  08:30 tot 17:00(op afspraak)
  BOIP

  Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP) is landelijk partner van de KVK Ondernemerspleinen en de officiële instantie voor de registratie van merken, modellen en het vastleggen van een idee. Je kunt bij ons terecht met vragen over het beschermen van jouw idee, product, concept, naam of bedrijf. En wij informeren je over de verschillende beschermingsvormen en de bijbehorende procedures. Hiervoor houden wij op maandagen en woensdagen een digitaal spreekuur. Je kunt je hiervoor aanmelden via onze website.

  Spreekuren:

  Maandag en woensdag
  08.30 tot 17.00