Cyberhoroscoop 2023

Maak jij je zorgen over cybercriminelen en ander online gevaar? De sterren laten je weten wat je in 2023 kunt verwachten. Bescherm je bedrijf met de aanwijzingen die het universum je geeft …

Knappe vreemdeling

Ram 21 maart t/m 20 april

Een knappe vreemdeling heeft je in 2023 op het oog, maar die heeft slechte bedoelingen. Houd je geheimen goed voor deze vreemdeling verborgen, bijvoorbeeld met een sterk wachtwoord.

Mysterieus bericht

Stier 21 april t/m 21 mei

Je kunt in de eerste dagen van 2023 een mysterieus bericht verwachten in je inbox. Maar de rijkdommen die je beloofd worden zullen je niet gelukkig maken. Klik dus niet op de link in het bericht.

Sterke muur

Tweelingen 22 mei t/m 21 juni

2023 wordt een jaar vol emoties. Je bent kwetsbaar. Bescherm je door een sterke muur om jezelf heen te bouwen. Investeer in een goede firewall en antivirussoftware.

Belangrijke beslissingen

Kreeft 22 juni t/m 22 juli

In 2023 gaat er veel veranderen in je leven, je moet belangrijke beslissingen nemen. Maak ruimte vrij in je hoofd om daarmee om te gaan. Draai automatisch je updates, dat scheelt energie.

Veel gevaar

Leeuw 23 juli t/m 23 augustus

Er dreigt in 2023 veel gevaar. Tegenstanders maken plannen om je digitaal aan te vallen. Gelukkig heb je vrienden die je kunnen helpen. Zorg dat je hun telefoonnummer altijd bij de hand hebt.

Plan B

Maagd 24 augustus t/m 23 september

Je leeft in het moment, en dat is goed. Maar in 2023 heb je ook een plan B nodig. Maak een goede back-up van je gegevens, dan sta je sterker als het mis gaat.

Niet alleen

Weegschaal 24 september t/m 23 oktober

Je lost zaken graag alleen op, maar in 2023 is samenwerking belangrijker dan ooit. Ben je online opgelicht door een crimineel? Doe aangifte bij de politie. Daarmee help je ook anderen.

Extra slot

Schorpioen 24 oktober t/m 22 november

In 2023 wordt je intuïtie steeds sterker. Maar vertrouw niet alleen op je gevoel. Zet een extra slot op je deur. Beveilig je belangrijkste accounts met tweefactorauthenticatie.

Open boek

Boogschutter 23 november t/m 21 december

Je bent een open boek. Daardoor maak je in 2023 nog meer vrienden. Maar pas op: beschadig hun vertrouwen niet. Delen ze persoonsgegevens met je? Bescherm die informatie dan goed.

Gouden connectie

Steenbok 22 december t/m 20 januari

Het geluk lacht je toe in 2023. Elke connectie die je maakt verandert in goud. Maar gebruik wel een veilige verbinding. Met een VPN beveilig je je connecties extra.

Je eigen pad

Waterman 21 januari t/m 19 februari

Je hebt het gevoel dat je met de groep meeloopt. Volg in 2023 je eigen pad. Gebruik bijvoorbeeld niet 123456 als wachtwoord, want dat doen heel veel mensen.

Vertrouw niemand

Vissen 20 februari t/m 20 maart

Je hebt een warm hart en bent goed van vertrouwen. In 2023 is dat een eigenschap die je moet onderdrukken. Online is niemand wie die lijkt. Vertrouw niemand.