Mijn KVK

Met Mijn KVK deponeer je online je jaarrekening en bekijk en beheer je jouw Mijn KVK-instellingen. Ook krijg je toegang tot de KVK Business Challenge.

Inloggen met e-mail

Mijn KVK als portaal

Om toegang te krijgen tot Mijn KVK heb je alleen een e-mailadres en wachtwoord nodig. Nadat je je geregistreerd hebt, kun je met je account gebruik maken van Jaarrekening Deponeren, KVK Business Challenge en krijg je inzicht in de instellingen die gekoppeld zijn aan je Mijn KVK-account.

Jaarrekening deponeren

Om namens een micro, kleine of middelgrote onderneming via Mijn KVK te kunnen deponeren moet je na het registreren gemachtigd worden. Ben je gemachtigd om de jaarrekening te deponeren? Ga naar jaarrekening Deponeren en start direct met deponeren. Deponeer je een jaarrekening voor een middelgrote onderneming? Kies Mijn Tools > XBRL-jaarrekening en start direct met deponeren.

KVK Business Challenge

Je kunt via Mijn KVK deelnemen aan KVK Business Challenge, waar jij grote bedrijven kunt helpen met het oplossen van de uitdagingen waar zij tegenaan lopen. KVK Business Challenge koppelt de innovaties van ondernemers aan het budget en de implementatiekracht van grote bedrijven. Via dit programma kom je gemakkelijk in contact met innovatiemanagers en krijg je een kans om je innovatieve producten en diensten te verkopen.


Log direct in op Mijn KVK   of registreer je met e-mail

Toekomstige ontwikkelingen

Inzien van je bedrijfsgegevens

Op dit moment is het nog niet mogelijk om alle bedrijfsgegevens die je bij KVK hebt, in te zien via Mijn KVK. Daar werken we hard aan. Heb je een eenmanszaak, dan kun je je eigen bedrijfsgegevens inzien via Mijn eenmanszaak.

Bekijken van je bestellingen

Het bekijken van je bestellingen, het opnieuw downloaden van een al eerder geplaatste bestelling of het beheren van je saldo voor je toegangscode doe je via je Handelsregister-account.