Mijn KVK

Bekijk of wijzig de gegevens van je organisatie(s), check de UBO(s) van een organisatie en de LEI-registratie of start een nieuwe inschrijving.

Wat kun je doen wanneer je bent ingelogd bij Mijn KVK? 

Bekijk organisaties

We tonen een overzicht van de actieve organisaties waar je een functie vervult of waar je eigenaar van bent (eenmanszaak). 

UBO's bekijken

Een UBO (Ultimate Beneficial Owner) is de uiteindelijk belanghebbende van een organisatie. Je kunt de UBO('s) van een organisatie bekijken wanneer je zelf bij een organisatie staat ingeschreven als UBO, of wanneer je officieel voor een organisatie inschrijvingen, wijzigingen en uitschrijvingen in het Handelsregister mag doen.
Mag je voor je organisatie aanpassingen in het Handelsregister doen? Dan kun je ook een KVK uittreksel UBO-register bestellen.

Lees meer over UBO's

LEI-registratie bekijken

Een LEI (Legal Entity Identifier) is een code die een organisatie nodig heeft om te mogen handelen op de financiële markten. Bekijk de LEI-registratie van je organisatie(s) via Mijn KVK. 

Lees meer over LEI

Wijzigingen doorgeven

Per organisatie kun je een verzoek indienen voor het wijzigen van gegevens. Bijvoorbeeld het toevoegen van een handelsnaam.  

Lees meer over het wijzigen van gegevens

Nieuwe organisatie inschrijven

Schrijf snel een nieuwe eenmanszaak, vof, maatschap of andere organisatie in via Mijn KVK.

Lees meer over inschrijven 

Toekomstige ontwikkelingen

We zijn continu bezig met het verbeteren van onze diensten. Op dit moment werken we aan: 

 • het toevoegen van een afspraken module zodat je de inschrijving van een nieuwe organisatie sneller af kunt afronden. 
 • Toevoegen van concernrelaties aan het overzicht. 
 • Ontwikkeling van een berichtenbox voor statusupdates.  

Veelgestelde vragen

DigiD is nodig om je identiteit vast te stellen. Zo zorgen we ervoor dat alleen bevoegde personen toegang krijgen tot gegevens van een organisatie.

DigiD en sms-controle

Je kunt alleen inloggen bij Mijn KVK met DigiD en sms-controle. Heb je dit nog niet? Vraag dan eerst DigiD aan en daarna sms-controle

Dit kun je bekijken

 • Actieve organisaties.
 • Organisaties waarbij jij direct een functie vervult, volgens het handelsregister. 
 • Organisaties waarbij jij geregistreerd staat als UBO. 

Dit kun je niet bekijken

 • Organisaties die zijn uitgeschreven in het Handelsregister. 
 • Concernrelaties. 
 • Organisaties waarvan we wettelijk geen gegevens mogen tonen. Bijvoorbeeld wanneer de organisatie onder bewind staat. 

Technische problemen

Soms worden organisaties niet getoond vanwege een technisch probleem. We doen ons best om deze zo snel mogelijk op te lossen. 

Je kunt UBO-gegevens bekijken als je:

 • zelf UBO van een organisatie bent. Je ziet dan alleen je eigen gegevens;
 • officieel voor een organisatie inschrijvingen, wijzigingen en uitschrijvingen in het Handelsregister mag doen. Je ziet dan de UBO-gegevens van deze organisatie.

Een LEI is een uniek nummer waarmee financiële toezichthouders (zoals de Autoriteit Financiële Markten) transacties wereldwijd volgen en, wanneer nodig, ingrijpen. Het doel is om de financiële markten transparanter te maken, beleggingsrisico's beter te beheersen en beleggers te beschermen. 

Organisaties die aandelen, obligaties of derivaten bezitten moeten een LEI hebben. Wanneer je geen LEI hebt kun je mogelijk niet langer aan- of verkopen op de beurs. Neem contact op met je bank of vermogensbeheerder om te bepalen of jouw organisatie een LEI nodig heeft.