Wijziging doorgeven

Het kan voorkomen dat er iets wijzigt in uw bedrijf, zoals het betrekken van een nieuw pand of het toevoegen van een nieuwe handelsnaam. Hier vindt u informatie over welke wijziging u aan ons doorgeeft en hoe u dit kunt doen.

Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik een extra handelsnaam toevoegen?

  Als u een extra handelsnaam wilt toevoegen, dan kunt u dit snel en eenvoudig via een formulier doorgeven. Dit kunt u digitaal invullen; daarna moet u het printen, ondertekenen en opsturen. U hoeft voor deze wijziging dus niet langs te komen bij de Kamer van Koophandel.

 • Welke onderdelen van de jaarrekening moet ik deponeren?

  Welke gegevens u in uw jaarrekening moet vermelden, hangt af van de grootte van uw bedrijf. Ondernemingen zijn ingedeeld in 4 bedrijfsklassen: micro, klein, middelgroot of groot.

  Bekijk welke onderdelen van de jaarrekening u moet deponeren

 • Hoe kan ik mijn jaarrekening deponeren?

  Hoe u uw jaarrekening kunt deponeren, is afhankelijk van uw bedrijfsgrootte.

 • Kan ik een tweede eenmanszaak inschrijven?

  Als u al een eenmanszaak heeft, kunt u geen tweede eenmanszaak inschrijven. U kunt wel wijzigingen doorgeven voor uw eenmanszaak, zoals nieuwe activiteiten of een extra handelsnaam. Vinden de nieuwe activiteiten plaats op een ander adres dan uw huidige inschrijving, dan kunt u ook een nieuwe (neven)vestiging inschrijven .

 • Ik heb een bedrijf gekocht. Wat moet ik aan de KvK doorgeven?

  Neem voor het antwoord op deze vraag telefonisch contact met ons op (088-5851585 optie 2 in het keuzemenu). Welke documenten u en de verkoper aan de KvK moet aanleveren, is afhankelijk van de rechtsvorm van uw bedrijf en de wijze van overname, dus maatwerk.

Staat uw vraag er niet tussen?