KVK Regiodata

Wil je inzicht in de economische ontwikkelingen in jouw gebied? Met KVK Regiodata zet je eenvoudig de feiten en cijfers voor jouw gemeente of regio op een rij.

KVK Regiodata gebruiken

Waarom?

KVK Regiodata brengt met actuele cijfers regionale, economische ontwikkelingen in beeld. Ook biedt het inzicht in de economische structuur van gemeenten en regio’s. Zo kun je op een eenvoudige wijze gebieden onderling vergelijken. Een combinatie van monitoring en benchmarken.

Hoe werkt het?

Kies een thema en selecteer jouw gemeente of regio. Bepaal met welk gebied je jezelf wilt vergelijken en krijg inzicht in de economische data voor jouw gemeente of regio. Je ontvangt cijfers over het bedrijfsleven, arbeidsmarkt, conjunctuur, winkelgebieden en bedrijventerreinen.

Voor wie?

KVK Regiodata is er voor gemeenten, regio’s, ondernemerscollectieven, vastgoedsector, ondernemers en anderen met belangstelling voor data.

Ontdek de mogelijkheden van KVK Regiodata

Wil je weten hoe KVK Regiodata werkt en welke mogelijkheden het biedt? Bekijk dan de animatie en ontdek wat KVK Regiodata voor jou kan betekenen.

KVK Dataworkshop

Wil je meer doen met economische data en de feiten & cijfers voor je gemeente makkelijk op een rij zetten? Meld je dan aan voor de gratis online dataworkshop ‘Leren werken met KVK Regiodata’.

Meer info en aanmelden: KVK Dataworkshop

KVK Dataverkenning

Interactieve sessie waarbij we met de data uit KVK Regiodata inzoomen op de belangrijkste economische ontwikkelingen en structuren in je gemeente of regio. We benoemen de belangrijkste uitkomsten en gaan hierover in gesprek. Dit als input voor toekomstig economisch beleid.

Meer info en aanmelden: KVK Dataverkenning