Hoe vind ik nieuwe klanten via Facebook en Instagram?

Ruim de helft van de ondernemers in Nederland wint geen advies in als ze vragen hebben rondom hun onderneming. Zonde, want dat heeft serieuze impact op kansen en groei!

In deze aflevering gaan Korthom en Thomas ieder een fietsenmaker helpen. Thomas helpt in deze aflevering Barry van Bike Laboratory in Amsterdam. Zij gaan aan de slag met het maken van een video en promoten deze op Facebook. Korthom helpt in deze uitzending Nico van Nico’s Fietsen in Katwijk. Zij starten een klanten- en winactie om zijn Instagram te boosten. Wie heeft de beste resultaten? 

In P van Promotie gaan de twee social experts en vloggers Thomas van Grinsven van ‘Gewoon Thomas’ en Thomas Brok van ‘Korthom’  ieder een ondernemer helpen met hun promotie via social media. Want hoe vind je nieuwe klanten en hoe weet je je klanten online te verleiden? Hoe ga je digitaal ondernemen? Ze nemen het tegen elkaar op om het beste resultaat te behalen en laten zien wat er mogelijk is met promotie via social media als Instagram, Facebook en YouTube. Jij bepaalt iedere aflevering wie de winnaar is.