Veiligheidsrisico's in je systemen: dit kun je zelf doen

Cybercriminelen kunnen eenvoudig bij je zakelijke gegevens komen als je systemen niet up-to-date zijn. Vooral als je systemen gekoppeld zijn aan het internet vormt dit een risico voor je bedrijf. Als je zaken niet goed beschermd zijn, kan het bijvoorbeeld gebeuren dat jouw klantgegevens ineens op straat liggen.

Frans van Hall, restauranthouder, spreekt uit ervaring. Hij heeft te maken gehad met een datalek en vertelt welke schade hij hierdoor opliep. Wat betekende dit voor zijn bedrijf? Jeroen Kasbergen van Digital Trust Center en Security Specialist Sanne Maasakkers geven advies over veilig digitaal ondernemen. Bekijk de aflevering en doe je voordeel met de tips die Frans, Jeroen en Sanne delen.

In de serie ‘Veilig & online ondernemen’ nemen we je mee in de wereld van cybercriminaliteit. Steeds vaker worden ondernemers gehackt. Veel ondernemers denken: dit overkomt mij niet, waarom zou iemand mij willen hacken? Helaas worden dagelijks bedrijven gehackt  met alle nare gevolgen van dien. Luuk Dresen gaat samen met Cyber Security Adviseur Jeroen Kasbergen van Digital Trust Center en Security Specialist Sanne Maasakkers op bezoek bij ondernemers. Hoe is het gesteld met de digitale veiligheid van hun bedrijf? Ontdek hoe je jouw bedrijf beter beschermt tegen cybercrime.

KVK Beyond Business is hét kanaal van KVK waar je terecht kunt voor video’s over ondernemen die net iets verder gaan. Waar we dieper in de wereld van het ondernemen duiken om jou te inspireren en te helpen. Ondernemers gaan uitdagingen aan, geven waardevolle tips en geven een kijkje in de keuken. Elke woensdag om 15:00 uur staat er een nieuwe video online.