Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen en MVO heeft allang niet meer alleen te maken met recycling en fair-trade. Het is een manier van ondernemen met businessmodellen voor de lange termijn. Zoals circulaire economie, product-as-a-service en biobased materialen. Duurzaam ondernemen gaat over innovatie en over kansen, het is een manier van ondernemen die past bij de uitdagingen van nu én van de toekomst.

Webinar

Duurzaam vooruit met je bedrijf, maak je plannen haalbaar

Leer hoe je de haalbaarheid van jouw plannen onderzoekt en hoor van andere ondernemers hoe zij hun duurzame ambities hebben waargemaakt. Aan het woord komen Jaap Logge van Logge Circulair, Janwillem de Kam van Vepa en Antoine Heideveld van het Groene Brein. Doe mee op 11 december tussen 20.00 en 21.00 uur en stel direct jouw vragen.
Meld je direct aan

Duurzaam ondernemen

Innovatie

Hoe maak je jouw idee tot een succes?

Wacht je de toekomst af of geef je er zelf richting aan? Dat is de vraag. Waarschijnlijk kies je voor het laatste. Maar, hoe lang is het geleden dat je met de voeten op het bureau zat om echt over je toekomst na te denken? Nieuwe dingen doen met je bedrijf, ofwel innovatie, is één van de leukste kanten van het ondernemen. Inspiratie halen uit trends. Concrete stappen zetten en nieuwe contacten leggen die je verder helpen.
Alles over innoveren

Heeft deze informatie je geholpen?