Innovatie

KVK Business Challenge

Het open innovatieplatform KVK Business Challenge biedt het gehele jaar door mogelijkheden voor nieuwe business. Iedere 6 weken gaan ondernemers en corporates challenges aan die tot innovatie en nieuwe opdrachten leiden.

Addventured logo

Zakendoen op het hoogste niveau?

Meld je dan nu aan voor de nieuwe editie van het open innovatieplatform KVK Business Challenge. Deze zevende editie biedt 3 nieuwe challenges van Bidfood, RSM en GGN.

Zit er een vraagstuk bij waarvan jouw professionele hart sneller gaat kloppen? Reageer dan voor 24 juni 2019. Voor jou betekent dit een kans op nieuwe business en wie weet jij op 2 juli 2019 bij een van de corporates aan tafel.

Bekijk de introductievideo over KVK Business Challenge.

Heb je jezelf nog niet aangemeld voor KVK Business Challenge? Doe het dan nu.
Heb je al een account? Ga dan naar het platform en log in. (Or view this page in English).

Meld je direct aan

Hoe werkt KVK Business Challenge?

Een succesvolle deelname aan KVK Business Challenge levert voor jou een nieuwe opdracht op en voor de corporate is het de weg naar een oplossing. Hoe werkt dit?

  1. Iedere 6 weken komen er nieuwe challenges online. De eerste 2 weken heb je de kans om je vragen te stellen. Deze vragen worden beantwoord tijdens een webinar.
  2. Als je je hebt aangemeld voor het webinar kun je live in gesprek met de corporates.
  3. Direct na het webinar wordt het platform geopend en kun je voor een periode van 4 weken chatten. Via deze chat stel je jezelf voor en deel je jouw ideeën.
  4. De corporates en de ondernemers waarvan de ideeën het beste op elkaar aansluiten ontmoeten elkaar live.

Na aanmelding ontvang je van ons wekelijks een update waarin alle informatie (en data) over KVK Business Challenge vermeld staan.

Overzicht challenges

  • Bidfood - Hoe kan er (logistiek) worden voldaan aan de toenemende vraag uit het overvolle centrum van Amsterdam naar verse en bevroren producten
  • RSM - Creëren van een geautomatiseerde oplossing die middelgrote bedrijven ondersteuning biedt in de naleving en veiligheid bij internationale handelstransacties
  • GGN - Uitbreiden van de toolbox om betalingsachterstanden op te lossen

Staat jouw organisatie voor een grote innovatie uitdaging

Dan brengt KVK je graag in contact met creatieve en oplossingsgerichte ondernemers in maar liefst 69 landen. Dat doen we via KVK Business Challenge, het open innovatieplatform dat grote organisaties en mkb’ers zowel online als fysiek met elkaar in contact brengt om nieuwe business te ontwikkelen. Vele grote bedrijven gingen je al voor, vaak met een succesvolle afloop. T-Mobile bijvoorbeeld. Of Univé, PWC en Nouryon.
Veel van deze bedrijven zetten KVK Business Challenge in naast hun eigen innovatie-initiatieven voor extra resultaat.

Ook samen innovaties versnellen? Bel voor meer informatie met één van onze accountmanagers via 088 585 36 36 of mail naar corporateaccounts@kvk.nl.

In samenwerking met

Logo van Enterprise Europe Network

Maak kennis met KVK Business Challenge

Heeft deze informatie je geholpen?