Innovatie

KVK Business Challenge

Hét open innovatieplatform voor nieuwe business. Op dit online platform gaan ondernemers en corporates challenges aan die tot innovatie en nieuwe opdrachten leiden.

Addventured logo

KVK Business Challenge bijna van start!

Ben jij als innovatieve ondernemer op zoek naar een ingang bij corporates? Ontdek dan KVK Business Challenge. Dit open innovatieplatform brengt jou als mkb’er of zzp’er in direct contact met corporates die op zoek zijn naar jóuw expertise. Op 4 maart gaan we weer beginnen! Doe je mee? Meld je aan voor KVK Business Challenge.

Heb je al een account? Log dan hier in. Je wordt dan als eerste geïnformeerd en weet je zeker dat je er bij bent. (Or view this page in English)

Meld je direct aan

Wat is KVK Business Challenge?

KVK Business Challenge is het open innovatieplatform van KVK dat corporates en ondernemers online én fysiek met elkaar in contact brengt. Het doel is samen vernieuwen en nieuwe toepassingen ontwikkelen. KVK Business Challenge heeft tot nu toe veel contacten en waardevolle gesprekken opgeleverd. Wil je meer weten over KVK Business Challenge? In het e-magazine staat precies uitgelegd hoe het werkt en zijn er ervaringsverhalen opgenomen van reeds gemaakte matches.
Lees het E-magazine

Voor welke grote uitdaging staat jouw organisatie?

Innoveren is noodzakelijk voor de continuïteit van het bedrijf. Nieuwe inzichten en ideeën van buitenaf kunnen een boost geven aan vernieuwingstrajecten. Zoek je mogelijkheden om in contact te komen met creatieve en oplossingsgerichte ondernemers? Breng dan je challenge in bij KVK Business Challenge en maak gebruik van de innovatiekracht van startups, scale-ups, zzp-ers en/of mkb’ers.

Bel voor meer informatie met één van onze accountmanagers via 088 – 585 36 36 of mail naar corporateaccounts@kvk.nl.

De challenges

Vier weken lang krijg je de unieke kans om je te presenteren met jouw innovatieve ideeën. Daarna selecteren de corporates de ondernemers met de meest passende oplossingsrichtingen voor een persoonlijke date, de match. Chat en denk mee en wie weet zit jij binnenkort aan tafel met een corporate om samen nieuwe business te ontwikkelen! 

Deze keer brengen ProRail, Baker McKenzie, The Greenery, Rodenburg Biopolymers, Cosun en Cargill hun challenges in. Tien vraagstukken waarvoor deze grote bedrijven op zoek zijn naar jouw denkkracht en expertise. 

Ga dus op 4 maart naar het online platform KVK Business Challenge en ontdek of jij meerwaarde biedt aan de uitdagingen!

Naar het platform

Hoe het werkt

In hun zoektocht naar creatieve oplossingen, zetten corporates hun challenges online op het platform. Van 4 tot 18 maart kun je die alvast bekijken. Zit er een vraagstuk bij waarvan jouw professionele hart gaat kloppen? Tot 18 maart kun je online vragen stellen over de challenges. Antwoorden krijg je op 18 maart tijdens een webinar. Op deze dag gaan ook de chatlijnen open voor rechtstreeks contact met de corporates van jouw keuze.
Meld je aan voor het webinar

Technische challenges ook op BioVoice

KVK Business Challenge werkt dit jaar voor het eerst samen met BioVoice, het nieuwe ‘biobased business booster’-programma dat mkb’ers en zzp’ers vraagt mee te denken in technische innovatievraagstukken. Initiatiefnemers zijn REWIN, Green Chemistry Campus, de provincie Noord-Brabant en Rabobank. BioVoice is op zoek naar input die tot een oplossing leidt van innovatievragen van de challengers. In de eerste ronde staan zeven technische challenges open, van Cargill, Cosun en Rodenburg Polymers. 

Bij het programma hoort een complete ondersteuning met ruim € 200.000 aan vouchers van de provincie Noord-Brabant en Rabobank. Deze kun worden ingezet bij bijvoorbeeld toegang tot markten en middelen, hulp bij technische uitdagingen en advies bij businessvraagstukken.

Maak kennis met KVK Business Challenge

Heeft deze informatie je geholpen?