Innovatie

KVK Business Challenge

Het open innovatieplatform KVK Business Challenge biedt het gehele jaar door mogelijkheden voor nieuwe business. Iedere 6 weken gaan ondernemers en corporates challenges aan die tot innovatie en nieuwe opdrachten leiden.

Addventured logo

Zakendoen op het hoogste niveau?

Meld je dan nu aan voor deze speciale GES-editie van het open innovatieplatform KVK Business Challenge. Deze zesde editie is gekoppeld aan het Global Entrepreneurship Summit (GES) op 4 en 5 juni in Den Haag. 2.000 succesvolle ondernemers, experts en investeerders uit de hele wereld komen in het World Forum bij elkaar met als doel het bevorderen van internationaal ondernemerschap. Een doel dat perfect aansluit bij KVK Business Challenge.

Corporates publiceren op 15 april 14 nieuwe challenges op het platform. Zit er een vraagstuk bij waarvan jouw professionele hart sneller gaat kloppen? Tot en met 28 april stel je online je vragen over de challenges. Antwoorden krijg je op 29 april tijdens een webinar.

Heb je je nog niet aangemeld voor KVK Business Challenge? Het kan nog!
Heb je al een account? Log dan hier in (Or view this page in English).

Meld je direct aan

Nieuwe challenges GES editie

Heb jij een oplossing voor de challenges die grote organisaties in deze 6e editie van KVK Business Challenge op het platform zetten? Meld je dan nu aan en chat straks mee met ASC Stryker, Avantium, Gaston Schul, Goudse Verzekeringen, KPN, Philips, Nationale Politie, ProRail, SAS, Shell of UPS.

Webinar op 29 april

Voor deze speciale GES editie hebben de corporates hebben hun 14 nieuwe challenges op het platform gepresenteerd. Zit er een vraagstuk bij waarvan jouw professionele hart sneller gaat kloppen? Tot en met 28 april stel je online vragen over de challenges. Antwoorden hierop krijg je op 29 april tijdens het webinar.

Meld je aan voor het webinar

Samenwerking met de Global Entrepeneurship Summit 2019

De zesde editie van KVK Business Challenge is gekoppeld aan het Global Entrepreneurship Summit (GES) op 4 en 5 juni in Den Haag. Zo’n 2.000 succesvolle ondernemers, experts en investeerders uit de hele wereld komen in het World Forum bij elkaar met als doel: het bevorderen van internationaal ondernemerschap. Een doel dat perfect aansluit bij KVK Business Challenge. De organisatie van het GES wil via KVK Business Challenge ondernemers laten samenwerken aan innovatievraagstukken. Voor jou betekent dit een kans op nieuwe (internationale) business.

Biobased challenges met BioVoice

KVK Business Challenge werkt dit jaar voor het eerst samen met BioVoice, een initiatief van REWIN, Green Chemistry Campus, de provincie Noord-Brabant en Rabobank. BioVoice is niet alleen op zoek naar pasklare antwoorden, maar ook naar denkkracht en briljante inzichten in biobased innovatievraagstukken. In de eerste ronde staan 7 challenges van Cargill, Cosun en Rodenburg Biopolymers open.

In samenwerking met

Logo van BioVoiceLogo van Enterprise Europe NetworkLogo van GES

Maak kennis met KVK Business Challenge

Heeft deze informatie je geholpen?