Innovatie

KVK Business Challenge

Hét open innovatieplatform voor nieuwe business. Op dit online platform gaan ondernemers en corporates challenges aan die tot innovatie en nieuwe opdrachten leiden.

Addventured logo

Ontwikkel nieuwe business met corporate organisaties

Ben jij een startup, scale-up, zzp en/of (klein) mkb’er en ben je creatief? Wil je samenwerken met corporate organisaties aan hun uitdagingen van de toekomst? Zodat jij daar nieuwe business uithaalt?

Er zijn weer 9 nieuwe challenges beschikbaar tot 23 november. Ga via chatlijnen in gesprek met de innovatiemanager van corporate organisaties. Presenteer jezelf en laat zien dat ze jou moeten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Heb je al een account? Log dan hier in. Je wordt dan als eerste geïnformeerd en weet je zeker dat je er bij bent. (Or view this page in English)

Meld je nu aan

Negen nieuwe uitdagingen

Negen uitdagers waaronder BDO, Heijmans, Vivat en de Consumentenbond doen mee met deze ronde.

Onderstaand alvast een kleine greep uit de vraagstukken:

  • PostNL zoekt naar een oplossing om bezorgers te helpen hun bus sneller en efficiënter te laden. Daardoor vinden ze het juiste pakket sneller terug wanneer ze voor de deur staan.
  • Maersk is de grootste vervoerder van consumentenproducten over zee. Zij zijn op zoek naar een manier om zeecontainers te volgen zonder ze afzonderlijk uit te rusten met een dure GPS-tracker.
  • Heijmans beheert en onderhoudt onder andere wegbermen langs snel- en vaarwegen door heel Nederland. Zij zoeken een oplossing om het totale maaisel voor nieuwe producten te hergebruiken.
  • Consumentenbond zoekt naar oplossingen die ervoor zorgen dat je als consument je eigen data-profiel beheert en lerende algoritmes daarmee verrijkt. Daarmee ben je heer en meester over eigen data.

Wat is KVK Business Challenge?

KVK Business Challenge is het open innovatieplatform van KVK dat corporates en ondernemers online én fysiek met elkaar in contact brengt. Het doel is samen vernieuwen en nieuwe toepassingen ontwikkelen. KVK Business Challenge heeft tot nu toe veel contacten en waardevolle gesprekken opgeleverd. Wil je meer weten over KVK Business Challenge? In het e-magazine staat precies uitgelegd hoe het werkt en zijn er ervaringsverhalen opgenomen van reeds gemaakte matches.
Lees het E-magazine

Voor welke grote uitdaging staat jouw organisatie?

Innoveren is noodzakelijk voor de continuïteit van het bedrijf. Nieuwe inzichten en ideeën van buitenaf kunnen een boost geven aan vernieuwingstrajecten. Zoek je mogelijkheden om in contact te komen met creatieve en oplossingsgerichte ondernemers? Breng dan je challenge in bij KVK Business Challenge en maak gebruik van de innovatiekracht van startups, scale-ups, zzp-ers en/of mkb’ers.

Bel voor meer informatie met één van onze accountmanagers via 088 – 585 36 36 of mail naar corporateaccounts@kvk.nl.

Maak kennis met KVK Business Challenge