Innovatie

KVK Business Challenge

Hét open innovatieplatform voor nieuwe business. Op dit online platform gaan ondernemers en corporates challenges aan die tot innovatie en nieuwe opdrachten leiden.

Addventured logo

Ontwikkel nieuwe business met corporate organisaties

De challenges zijn gesloten. Nieuwe challenges komen naar verwachting eind maart 2019 beschikbaar. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan. Heb je al een account? Log dan hier in. Je wordt dan als eerste geïnformeerd en weet je zeker dat je er bij bent. (Or view this page in English)

Blijf op de hoogte

Wat is KVK Business Challenge?

KVK Business Challenge is het open innovatieplatform van KVK dat corporates en ondernemers online én fysiek met elkaar in contact brengt. Het doel is samen vernieuwen en nieuwe toepassingen ontwikkelen. KVK Business Challenge heeft tot nu toe veel contacten en waardevolle gesprekken opgeleverd. Wil je meer weten over KVK Business Challenge? In het e-magazine staat precies uitgelegd hoe het werkt en zijn er ervaringsverhalen opgenomen van reeds gemaakte matches.
Lees het E-magazine

Voor welke grote uitdaging staat jouw organisatie?

Innoveren is noodzakelijk voor de continuïteit van het bedrijf. Nieuwe inzichten en ideeën van buitenaf kunnen een boost geven aan vernieuwingstrajecten. Zoek je mogelijkheden om in contact te komen met creatieve en oplossingsgerichte ondernemers? Breng dan je challenge in bij KVK Business Challenge en maak gebruik van de innovatiekracht van startups, scale-ups, zzp-ers en/of mkb’ers.

Bel voor meer informatie met één van onze accountmanagers via 088 – 585 36 36 of mail naar corporateaccounts@kvk.nl.

Maak kennis met KVK Business Challenge

Heeft deze informatie je geholpen?