Inschrijven vestiging van een rechtspersoon zonder onderneming

Volg onderstaande stappen voor het inschrijven van een nieuwe vestiging van een stichting of vereniging zonder commerciële activiteiten.

Check of je je vestiging moet inschrijven

Je hoeft niet altijd een vestiging van een vereniging of stichting in te schrijven. Check eerst of je jouw vestiging moet inschrijven via het schema inschrijving vestigingen voor stichtingen en verenigingen.

 

Vul het formulier in

Moet jij je vestiging inschrijven? Klik onderaan deze pagina op 'inschrijven vestiging' en volg de stappen om digitaal het formulier in te vullen.

Ondertekenen

Je kunt op twee manieren je inschrijving ondertekenen: digitaal en per post. 

Digitaal

Nadat je het formulier digitaal hebt ingevuld, zie je op je scherm welke documenten je moet uploaden. Daarna onderteken je door met DigiD in te loggen én een cent te betalen. In twee werkdagen schrijft KVK je nieuwe vestiging in.

Post

Na het digitaal invullen van het formulier, kun je het uitprinten en ondertekenen. Stuur het formulier met alle gevraagde documenten per post naar KVK. In tien werkdagen schrijven wij je nieuwe vestiging in. 

Vestiging met commerciële activiteiten 

Wil je een vestiging mét commerciële activiteiten inschrijven? Gaat het om een eerste vestiging? Dan schrijf je eerst een Onderneming van een rechtspersoon in. Daardoor ontstaat automatisch een (commerciële) vestiging. Heeft de rechtspersoon al een onderneming? Ga dan naar Inschrijven vestiging van een onderneming.

Inschrijven vestiging