KVK helpt je groeien

Als je bedrijf groeit, wordt je team groter en je bedrijf complexer. Wij kunnen je daarbij helpen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan vrijblijvend een intake met onze adviseurs.

Hoe we jou helpen groeien

Aan de slag met je nieuwe rol

Als je bedrijf groeit, verandert jouw rol als ondernemer. Zeker als je personeel aanneemt. In de e-mailserie ‘Jouw veranderende rol in een groeiend bedrijf’ ontdek je hoe je daarmee omgaat.

Vind online informatie

Verdiep je op de website. Hier vind je ervaringsverhalen van ondernemers, artikelen en tools zoals KVK Regiodata. Ontdek hoe je je goed kunt voorbereiden op je bedrijfsgroei.

Leer van ondernemers

Als je bedrijf groeit, ontstaan er nieuwe uitdagingen. Dan helpt het om te sparren met een ervaren ondernemer die hetzelfde heeft meegemaakt als jij. Meld je aan voor een vrijblijvend intakegesprek.

Grip op bedrijfsgroei

Bedrijfsgroei vindt bijna altijd plaats volgens een aantal vaste fases. In deze fases loopt bijna iedere ondernemer tegen dezelfde uitdagingen aan. Inzicht in waar jij op dit moment staat en welke uitdagingen de volgende fases met zich meebrengen, helpt je kansen te herkennen en benutten.

KVK helpt je groeien

Heb je ambitie om te groeien? Of het nou in omzet, personeel of bedrijfsactiviteiten is, wij ondersteunen je bij jouw persoonlijke groei-ambitie. Dit doen we op verschillende manieren, zoals de e-mailserie, verschillende video's en artikelen, persoonlijk advies of een vrijblijvend intakegesprek. Wat je groeivraag ook is, wij helpen je bij het antwoord.