Gratis sparren met ervaren ondernemer

Als je overweegt om te gaan ondernemen, ontstaan er vragen. Ben ik wel geschikt? Lukt het wel om geld te verdienen met dit idee? Regelmatig sparren met een ervaren ondernemer kan je verder helpen. Wil jij minimaal 2 dagen per week ondernemen? Meld je aan voor een gratis intakegesprek.

Voor ondernemers die serieus overwegen te gaan ondernemen

Je hebt een helder idee van wat je wil gaan verkopen product of dienst. Je wilt minimaal 2 dagen per week gaan ondernemen, liefst meer.

Leren van ervaren ondernemers

Je kunt sparren met ervaren ondernemers of experts. Persoonlijke begeleiding op maat met de mogelijkheid om meerdere keren te sparren over een periode van 6 maanden.

Jouw belang voorop, geen winstoogmerk

De sparringpartners zijn vrijwilligers en doen hun werk geheel belangeloos. Onze missie is om jouw succeskans als ondernemer te vergroten.


Leren van ondernemers die een stap verder zijn

Mensen die overwegen om te ondernemen, vinden het vaak spannend en ervaren momenten van twijfel. Ben ik wel geschikt als ondernemer? Kan ik wel genoeg verdienen met mijn idee? Sparren met een ervaren ondernemer kan je helpen bij dit soort (volkomen normale) vragen. Het vergroot je kans op succes, versterkt je netwerk, en levert nieuwe ideeën en oplossingen op. 

Succesvolle ondernemers hebben vaak een mentor gehad waar zij veel van geleerd hebben. Zij geven graag kosteloos door wat voor hen is gedaan. Dat maakt dat het sparren gratis is, zonder commercieel belang. Jouw vraag staat voorop. Het enige wat jou vragen is een inspanningsverplichting.
 

Wat levert het op?

Volgens onderzoek van de Erasmus Universiteit Rotterdam leidt coaching, mentoring of sparren met andere ondernemers tot de volgende bedrijfsvoordelen:

 • Grotere kans op succes
 • Sterkere zakelijke netwerken
 • Meer vernieuwing/innovatie
 • Snellere en tegelijkertijd duurzame groei
   

De juiste match

Om de kans op een goede match te vergroten houden wij rekening met de volgende aspecten:

 • Persoonlijke behoefte: jouw hulpvraag is leidend.
 • Expertise: welke expertise is nodig om jou te helpen.
 • Branche: Is je vraag branche-specifiek? Wij kijken naar de mogelijkheden.
   

Persoonlijke hulp bij het starten van jouw bedrijf?

De ervaren ondernemers en experts zijn gespecialiseerd in vraagstukken die spelen bij het starten en groeien van een bedrijf. Denk aan het toetsen van jouw bedrijfsidee en het maken van een groeiplan. Interesse en overweeg je om minimaal 2 dagen per week te ondernemen? Meld je aan voor een vrijblijvend intakegesprek.