Stap 2 van 5

Vraag om hulp

Als je door een moeilijke tijd gaat, is het goed om te weten dat je niet alles alleen hoeft te doen. Natuurlijk kun je je omgeving betrekken, maar er staan ook professionals voor je klaar. Met een luisterend oor of advies op maat.

Stap 2: Vraag om hulp

Weet je niet hoe het verder moet met je bedrijf? En denk je aan stoppen met ondernemen? Schakel professionele hulp in en maak samen een plan.

KVK geeft advies op maat

Je bedrijf stoppen, hoef je niet alleen te doen. De adviseurs van het KVK Adviesteam denken met je mee. Over afhandeling van je zaken of een andere inkomensbron. Of de adviseurs verwijzen je door naar een van onze partners. Bel 0800 21 17.

Ondernemersklankbord

Zit jij met je bedrijf in zwaar weer? Denk je dat de beste vervolgstap is om te stoppen met je bedrijf? Wil je kijken hoe je zou kunnen stoppen zonder te veel financiële schade? Een ervaren ondernemersadviseur kan meekijken naar de huidige situatie van je bedrijf, je adviseren over hoe je het beste kunt stoppen. Meld je aan bij Ondernemersklankbord.

Hulp van eigen adviseur

Bespreek je plan om te stoppen ook met je eigen financieel adviseur, boekhouder of accountant. Die is bekend met de financiën van je bedrijf. Doorloop samen de stappen van het stappenplan.