Stap 2 van 5

Vraag om hulp

Als je door een moeilijke tijd gaat, is het goed om te weten dat je niet alles alleen hoeft te doen. Natuurlijk kun je steun zoeken bij mensen die je kent. Maar er staan ook professionals voor je klaar. Zij luisteren en geven je advies.

Weet je niet hoe het verder moet met je bedrijf? En denk je aan stoppen met ondernemen? Schakel professionele hulp in en maak samen een plan.

KVK geeft advies op maat

De adviseurs van het KVK Adviesteam denken met je mee over het stoppen van je bedrijf,  afhandeling van je zaken of een andere inkomensbron. Of de adviseurs verwijzen je door naar een van onze partners. Bel 088 585 22 22.

Ondernemersklankbord

Wil je kijken hoe je kunt stoppen zonder te veel financiële schade? Een ervaren ondernemersadviseur kan meekijken naar de huidige situatie van je bedrijf. En geeft advies hoe je het beste kunt stoppen. Meld je aan bij Ondernemersklankbord.

Hulp van eigen adviseur

Bespreek je plan om te stoppen ook met je eigen financieel adviseur, boekhouder of accountant. Die is bekend met de financiën van je bedrijf. Doorloop samen de stappen van het stappenplan.