Ondernemen in zwaar weer, wie komt op je pad?

Als het minder gaat met je bedrijf, maak je een moeilijke periode door. Ook krijg je te maken met verschillende organisaties. Ontdek met het Overzicht ondernemen in zwaar weer wat die organisaties doen. En wie jou kan helpen.

Verken je toekomst

Met de Zwaar weer routewijzer weet je waar je staat met je bedrijf

Doorloop de routewijzer

  

Wat vind ik in het overzicht?

Hulp met coaching en advies

In het overzicht staan dienstverleners waarmee je over jouw situatie kunt praten. Bijvoorbeeld als je jouw bedrijfsmodel wilt aanpassen. Of als je moet kiezen tussen doorgaan of stoppen met je bedrijf.

Hulp bij je bedrijfsvoering

Organisaties met informatie en hulp op het gebied van boekhouding en administratie, personeel of digitalisering. Daarmee krijg je je bedrijf weer op de rit.

Hulp bij financiering en schulden

Wil je doorgaan met ondernemen en heb je financiering nodig? Schakel hulp in. Dan maak je meer kans. Nemen je schulden toe? Zoek dan een organisatie die meekijkt naar de levensvatbaarheid van je bedrijf.

Emotionele ondersteuning

Heb je behoefte aan mentale steun? Dan kun je bij diverse instellingen terecht. Ook deze vind je terug in het overzicht Ondernemen in zwaar weer.

Het overzicht Ondernemen in zwaar weer is mogelijk gemaakt door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (november 2021).