Ondernemersvragen?

KVK Adviesteam

Kom maar op met je ondernemersvraag! Het KVK Adviesteam staat voor je klaar. Wij zijn te bereiken op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur.

Bel 0800 21 17

Advies op maat

Ondernemen is doorzetten, aanpassen en keuzes maken. Maar je kunt als ondernemer niet alles weten. De afgelopen weken sprak KVK zo’n 60.000 ondernemers uit bijna alle branches. We hebben geluisterd en geholpen. Zo weten we nog beter wat er speelt. En hebben we voor jou antwoord op wat er mag en wat er kan.

We helpen jou verder met relevante informatie en geven je advies op maat. Kom maar op met je ondernemersvraag! Het KVK Adviesteam staat voor je klaar. Want zolang je kansen ziet, zet je door. App, chat, tweet of bel gratis met 0800 2117.

Advies en inspiratie

Meer advies & inspiratie

Onze KVK-adviseurs

Laura van Klink

Als KVK-adviseur help ik je met vragen over ondernemerschap en (fiscale) wet- en regelgeving. Daarnaast heb ik een voorliefde voor regionale economie en ondernemersorganisaties.

Stel je vraag aan Laura of een van haar collega's via 0800-2117. Of lees een van Laura's artikelen.

Sandra Visser-Meijer

Als KVK-adviseur Internationaal Ondernemen ben ik een klankbord voor je op het gebied van export- en import. Ik heb praktische ervaring met exportmanagement en een voorliefde voor crossborder e-commerce.

Stel je vraag aan Sandra of een van haar collega's via 0800-2117. Of lees een van Sandra's artikelen.

Onze andere informatiedesks

Coronaloket

Bekijk de veelgestelde vragen, maak gebruik van de regelingencheck of lees over de verschillende ondernemersinitiatieven. Ons KVK Coronaloket is op werkdagen telefonisch bereikbaar.

Financieringsdesk

Stel jouw vraag over geldzaken in jouw onderneming aan de KVK Financieringsdesk. Je krijgt advies over administratie, verschillende financieringsvormen, pensioen en financiële planning.

Nabestaandendesk

Als iemand overlijdt breekt een emotionele, moeilijke periode aan voor de nabestaanden. Terwijl zij ook nog veel praktische zaken moeten regelen, zoals de uitschrijving van de overledene uit het Handelsregister.

Partners KVK Coronaloket

Logo van MKB NederlandLogo van VNO NCW