Apps

KVK App Handelsregister

Download nu de KVK App Handelsregister van KVK. Je krijgt direct toegang tot het officiële Nederlandse Handelsregister met voor jou relevante informatie die je verder helpt bij de ontwikkeling van jouw eigen onderneming.

AndroidApple
KVK App Handelsregister

De voordelen van KVK App Handelsregister

Toegang tot het Handelsregister

Met de KVK App Handelsregister zie je onder andere hoe lang een bedrijf al bestaat, hoeveel werknemers een bedrijf heeft en wie de wettelijke vertegenwoordigers zijn.

Producten aankopen

Via KVK App Handelsregister schaf je direct en eenvoudig de gegevens aan die je nodig hebt. Je kunt 30 producten gratis aankopen.

Klantenbestand op orde

Met de KVK App Handelsregister controleer je eenvoudig de gegevens van jouw klanten zoals het adres, telefoonnummer en andere nuttige informatie van je zakelijke relaties.

Schermafbeeldingen

Functionaliteiten in KVK Handelsregister: zoek en plaats opdrachten, connect met elkaar, zoek naar andere zzp'ers en zet jezelf in de spotlightFunctionaliteiten van KVK Handelsregister


Wat vind jij van KVK App Handelsregister?

We ontvangen veel feedback op de app. Daar doen we iets mee. Door jouw op- en aanmerkingen serieus te nemen en als verbetering door te voeren, wordt de kwaliteit van de app steeds hoger.

Gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring

Bekijk de Gebruiksvoorwaarden en de Privacyverklaring van KVK App Handelsregister.