Apps

KVK App Handelsregister

Download nu de KVK App Handelsregister van KVK. Je krijgt direct toegang tot het officiële Nederlandse Handelsregister met voor jou relevante informatie die je verder helpt bij de ontwikkeling van jouw eigen onderneming.

KVK App Handelsregister

De voordelen van KVK App Handelsregister

Toegang tot het Handelsregister

Met de KVK App Handelsregister zie je onder andere hoe lang een bedrijf al bestaat, hoeveel werknemers een bedrijf heeft en wie de wettelijke vertegenwoordigers zijn.

Producten aankopen

Via KVK App Handelsregister schaf je direct en eenvoudig de gegevens aan die je nodig hebt. Je kunt 30 producten gratis aankopen.

Klantenbestand op orde

Met de KVK App Handelsregister controleer je eenvoudig de gegevens van jouw klanten zoals het adres, telefoonnummer en andere nuttige informatie van je zakelijke relaties.

Schermafbeeldingen

.

Wat is er nieuw in deze versie?

4.5

- Verhelpen van een storing


4.4

- Diverse kleine verbeteringen


4.3

- De eis om iCloud te moeten gebruiken is vervallen. iCloud wordt buiten bedrijf gesteld voor gegevensopslag.
- We tonen bij het zoeken en bij nieuwe aankopen of het betreffende bedrijf een 'Nonmailing indicator' heeft. Als deze 'aan' staat, wordt de tekst getoond: 'De onderneming wil niet dat haar adresgegevens worden gebruikt voor postreclame en deurverkoop.'.
- Het zoeken naar een bedrijf met een '&' in de naam lukte niet. Dit is hersteld.
- In specifieke gevallen werd de verouderde bedrijfsnaam getoond. Dit is hersteld.
- Diverse kleine verbeteringen zijn doorgevoerd. 

Download de app

Download de Android appDownload de iOS app

Wat vind jij van KVK App Handelsregister?

We ontvangen veel feedback op de app. Daar doen we iets mee. Door jouw op- en aanmerkingen serieus te nemen en als verbetering door te voeren, wordt de kwaliteit van de app steeds hoger.