Apps

KVK App Handelsregister

Download nu de KVK App Handelsregister van KVK. Je krijgt direct toegang tot het officiële Nederlandse Handelsregister. Daarin staat belangrijke informatie die je verder helpt bij de ontwikkeling van jouw onderneming.

AndroidApple
KVK App Handelsregister

De voordelen van KVK App Handelsregister

Toegang tot het Handelsregister

Met de KVK App Handelsregister zie je van een bedrijf bijvoorbeeld hoe lang het al bestaat, het aantal werknemers en wie de wettelijke vertegenwoordigers zijn.

Producten aankopen

Via KVK App Handelsregister schaf je direct en eenvoudig de gegevens aan die je nodig hebt. Je krijgt 30 producten gratis.

Klantenbestand op orde

Met de KVK App Handelsregister controleer je eenvoudig de gegevens van jouw klanten. Zoals het adres, telefoonnummer en andere nuttige informatie van je zakelijke relaties.

Schermafbeeldingen

De mogelijkheden van de KVK app Handelsregister: snel en eenvoudig bedrijfsgegevens opzoeken, direct checken of een bedrijf daadwerkelijk bestaat, bekijk de zoekresultaten op de kaart en krijg snel toegang tot bedrijfsinformatie.Functionaliteiten van KVK Handelsregister


Wat vind jij van KVK App Handelsregister?

We ontvangen veel feedback op de app. Daar doen we iets mee. Je op- en aanmerkingen nemen we serieus. Verbeteringen voeren we door en zo gaat de kwaliteit van de app omhoog.

Gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring

Bekijk de Gebruiksvoorwaarden en de Privacyverklaring van KVK App Handelsregister.