KVK Geldboek voor ondernemers

Hoe krijg en houd je als ondernemer je geldzaken op orde? In het KVK Geldboek voor ondernemers vind je alle basisinformatie over geldzaken, financiering vinden, administratie en belastingen. Gebruik het als opstap en naslagwerk om grip te houden op je financiën. Dat maakt ondernemen een stuk overzichtelijker.

Open het Geldboek

Wat vind je in het Geldboek?

In eenvoudige taal leggen we uit hoe de financiële kant van ondernemen in elkaar zit. Van bedrijfskosten en belastingen tot financiering vinden en je administratie opzetten.

Lees hoe je zakelijke begrotingen maakt en je ondernemersinkomen berekent. En hoe je de juiste zakelijke- en privéverzekeringen kiest.

Financiën op een rij betekent ook plannen voor straks. Bij pensioen of arbeidsongeschiktheid. Ook geven we tips hoe je financiële problemen kunt voorkomen.

Animatie KVK Geldboek

De animatie KVK Geldboek voor ondernemers laat de inhoud van het geldboek in het kort zien.

Bekijk de animatie

Voordelen van het Geldboek

  • eenvoudige uitleg over geldzaken en financiering
  • de belangrijkste begrotingen op een rij
  • zo zit het met ondernemen en btw
  • overzicht van financieringsvormen
  • alles over verzekeringen en pensioen

Partners

Het Geldboek bevat informatie van de volgende partners: KVK, Nibud (Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting), Geldfit Zakelijk, Verbond van Verzekeraars, Stichting Pensioenfederatie, Stichting BKR (Bureau Kredietregistratie).