KVK Start Events

Ben je net gestart als ondernemer? Of denk je erover om voor jezelf te beginnen? Dan heb je ongetwijfeld nog veel vragen. Kom verder met het juiste advies en praktische informatie. Laat je inspireren tijdens de KVK Start Events en pak een voorsprong met jouw bedrijf. Het eerstvolgende event is op donderdag 8 december. Tijdens dit event staan geldzaken centraal.

Meld je gratis aan
KVK Start Events

Begin met een voorsprong

KVK Start Events

Gedurende het jaar organiseren we diverse (online) start events. Vol praktische tips, een flinke dosis inspiratie en de mogelijkheid om in contact te komen met andere ondernemers.

KVK Start Event op 8 december

Het eerstvolgende event is op donderdag 8 december en vindt online plaats. Tijdens dit event gaan we het hebben over geldzaken. Van je uurtarief bepalen tot begrotingen maken. Van je administratie opzetten tot het krijgen van financiering.

Tips en inspiratie

Je ontvangt automatisch een seintje wanneer het volgende event gaat plaatsvinden. Samen met tips en inspiratie om direct toe te passen binnen je bedrijf.

KVK Start Event over geldzaken

Donderdag 8 december | 10.00 – 11.30 uur | online

Te gast is Wouter Staal van YB (voorheen Yoghurt Barn). Hij legt uit hoe hij zijn bedrijf van idee naar wereldmerk bracht. Van het financieren van de volgende stap via crowdfunding tot het bewaken van de cashflow. Van het aannemen van eerste personeel tot het bepalen van je verkoopprijs.

Ook André Dolsma, commercieel directeur bij Qredits is te gast. Hij geeft tips over het schrijven van een gedegen bedrijfsplan, het pitchen van je idee, het bepalen van je financieringsbehoefte en het maken van goede afspraken over je financiering.

Meer informatie  Meld je gratis aan