KVK Start Events

Als net gestarte ondernemer heb je ongetwijfeld nog veel vragen. Kom verder met het juiste advies, de juiste informatie en laat je inspireren tijdens de KVK Start Events. Meld je aan en krijg gratis toegang tot alle Start Events van KVK. Zo pak je een voorsprong met je bedrijf. Het eerstvolgende event is op donderdag 11 november.

Meld je gratis aan
KVK Start Events

Begin met een voorsprong

KVK Start Events

Gedurende het jaar organiseren we diverse (online) start events. Vol praktische tips, een flinke dosis inspiratie en de mogelijkheid om in contact te komen met andere ondernemers.

KVK Start Event op 11 november

Het eerstvolgende event is op 11 november en vindt online plaats. Dit event staat in het teken van geldzaken. Onderwerpen als uurtarief, prijs bepalen, offertes en onderhandelen komen aan bod.

Tips en inspiratie

Je ontvangt automatisch een seintje wanneer het volgende event gaat plaatsvinden. Samen met tips en inspiratie om direct toe te passen binnen je bedrijf.

Wat staat er op het programma?

KVK Start Event | donderdag 11 november | online

Dit event staat in het teken van geldzaken. Onderwerpen als uurtarief, prijs bepalen, offertes en onderhandelen komen aan bod.

Binnenkort meer informatie

Meld je direct aan

Terugblik event 16 september

Dit event stond in het teken van online ondernemen en belastingen. Gasten waren Geert-Jan Smits, oprichter van woonwinkel Flinders, Gino Bracké van de Belastingdienst en Astrid Feitsma van KVK.

Livestream KVK Start Event 16 september 2021