KVK Start Events

Ben je net gestart als ondernemer? Of denk je erover om voor jezelf te beginnen? Dan heb je ongetwijfeld nog veel vragen. Kom verder met het juiste advies en praktische informatie. Laat je inspireren tijdens de KVK Start Events en pak een voorsprong met jouw bedrijf. Het eerstvolgende event is op donderdag 8 december. Tijdens dit event staan geldzaken centraal.

Meld je gratis aan
KVK Start Events

Begin met een voorsprong

KVK Start Events

Gedurende het jaar organiseren we diverse (online) start events. Vol praktische tips, een flinke dosis inspiratie en de mogelijkheid om in contact te komen met andere ondernemers.

KVK Start Event op 8 december

Het eerstvolgende event is op donderdag 8 december en vindt online plaats. Tijdens dit event gaan we het hebben over geldzaken. Binnenkort meer informatie.

Tips en inspiratie

Je ontvangt automatisch een seintje wanneer het volgende event gaat plaatsvinden. Samen met tips en inspiratie om direct toe te passen binnen je bedrijf.

KVK Startersdag – 5 november 2022 – Jaarbeurs Utrecht en online

Het volgende KVK Start Event is op 8 december en gaat over geldzaken. Dat duurt nog even, maar je hoeft gelukkig niet zo lang te wachten op een startersevenement. Want de KVK Startersdag is terug van weggeweest. Op zaterdag 5 november kun je in de Jaarbeurs in Utrecht terecht voor al je ondernemersvragen. Kun je er fysiek niet bij zijn? We hebben dan ook een online programma. Binnenkort meer informatie.