KVK Start Events

Als net gestarte ondernemer heb je ongetwijfeld nog veel vragen. Kom verder met het juiste advies, de juiste informatie en laat je inspireren tijdens de KVK Start Events. Meld je aan en krijg gratis toegang tot alle Start Events van KVK. Zo pak je een voorsprong met je bedrijf. Het eerstvolgende event is op 16 september.

Meld je gratis aan
KVK Start Events

Begin met een voorsprong

KVK Start Events

Gedurende het jaar organiseren we diverse (online) start events. Vol praktische tips, een flinke dosis inspiratie en de mogelijkheid om in contact te komen met andere ondernemers.

KVK Start Event op 16 september

Het eerstvolgende event is op 16 september en vindt online plaats. Kom alles te weten over belastingen en online ondernemen. De Belastingdienst en Geert-Jan Smits (oprichter Flinders) zijn te gast.

Tips en inspiratie

Je ontvangt automatisch een seintje wanneer het volgende event gaat plaatsvinden. Samen met tips en inspiratie om direct toe te passen binnen je bedrijf.

Wat staat er op het programma?

KVK Start Event | donderdag 16 september | 10.00 – 11.15 uur | online

Tijdens deze livestream gaan we in gesprek met Geert-Jan Smits, oprichter van woonwinkel Flinders. Geert-Jan deelt zijn ervaringen en geeft antwoord op vragen als: Moet je naast een webshop ook een fysieke winkel hebben? Waarom is het gebruik van meerdere kanalen zo belangrijk? Hoeveel voorraad heb je nodig? Hoe ga je om met retourbestellingen? En wat besteed je uit? Ook vertelt hij over de start van zijn nieuwe bedrijf Pacha Panels en de noodzaak van een circulaire economie.

Ook Gino Bracké, adviseur bij de Belastingdienst is te gast. Gino gaat vertellen wat er belastingtechnisch allemaal bij komt kijken als je net begint met ondernemen. Van welke belastingvoordelen en aftrekposten kun je gebruikmaken en aan welke voorwaarden moet je dan voldoen? En hoe zit het met je belastingaangifte?

Meer informatie  Meld je gratis aan

Terugblik event 29 juni

Tijdens dit event waren Guillaume Philibert van het succesvolle modemerk Filling Pieces en Johnny Buivenga, gedragswetenschapper en ondernemer, te gast. Samen met KVK-adviseur Astrid Feitsma gingen zij in gesprek over klanten vinden, administratie en toekomstbestendigheid.

Aftermovie KVK Start Event 29 juni 2021

Livestream KVK Start Event 29 juni 2021

KVK Start Events - Deel 1 : De start van Lieselotte

Links event 29 juni