KVK Start Events

Ben je net gestart als ondernemer? Of denk je erover om voor jezelf te beginnen? Dan heb je ongetwijfeld nog veel vragen. Kom verder met het juiste advies en praktische informatie. Laat je inspireren tijdens de KVK Start Events en pak een voorsprong met jouw bedrijf. Het eerstvolgende event is op donderdag 17 februari en gaat over marketing.

Meld je gratis aan
KVK Start Events

Begin met een voorsprong

KVK Start Events

Gedurende het jaar organiseren we diverse (online) start events. Vol praktische tips, een flinke dosis inspiratie en de mogelijkheid om in contact te komen met andere ondernemers.

KVK Start Event op 17 februari

Het eerstvolgende event is op donderdag 17 februari en vindt online plaats. Dit event staat in het teken van zichtbaarheid in tijden van corona. Hoe kom je nu aan klanten? En welke mogelijkheden zijn er om juist nu aan je bekendheid te werken?

Tips en inspiratie

Je ontvangt automatisch een seintje wanneer het volgende event gaat plaatsvinden. Samen met tips en inspiratie om direct toe te passen binnen je bedrijf.

KVK Start Event over marketing: zichtbaarheid in tijden van corona

Donderdag 17 februari | 10.00 – 11.30 uur | online

Gasten: Bas Hakker en Thijs Verheul

We gaan in gesprek met Bas Hakker. Bas is de auteur van ‘Jouw contentplan op een bierviltje’. Hij vertelt hoe je met middelen als een blog, YouTube-video en een nieuwsbrief bekender kan worden. En het mooie is, dat lukt al tegen relatief lage kosten.

Thijs Verheul is de mede-oprichter van United Wardrobe, het bedrijf dat hij vorig jaar voor miljoenen euro’s verkocht aan Vinted. Als marketingman pur sang legt hij uit hoe je met weinig middelen een groot publiek bereikt. Laagdrempelig én concreet.

Meer informatie  Meld je gratis aan