KVK Start Events

Als net gestarte ondernemer heb je ongetwijfeld nog veel vragen. Kom verder met het juiste advies, de juiste informatie en laat je inspireren tijdens de KVK Start Events. Meld je aan en krijg gratis toegang tot alle Start Events van KVK. Zo pak je een voorsprong met je bedrijf. Het eerstvolgende event is op 29 juni.

Meld je gratis aan
KVK Start Events

Begin met een voorsprong

KVK Start Events

Gedurende het jaar organiseren we diverse (online) start events. Vol praktische tips, een flinke dosis inspiratie en de mogelijkheid om in contact te komen met andere ondernemers.

KVK Start Event op 29 juni

Het eerstvolgende event is op 29 juni en vindt online plaats. Kom alles te weten over administratie, klanten vinden en toekomstbestendigheid. En ervaren ondernemers leren je de fijne kneepjes van het vak.

Tips en inspiratie

Je ontvangt automatisch een seintje wanneer het volgende event gaat plaatsvinden. Samen met tips en inspiratie om direct toe te passen binnen je bedrijf.

Wat staat er op het programma?

KVK Start Event | dinsdag 29 juni | 10.00 – 11.15 uur | online

Presentatrice Eva Brouwer ontvangt diverse gasten tijdens deze livestream. Zoals Guillaume Philibert van het succesvolle modemerk Filling Pieces. Hij deelt zijn ervaringen over het ondernemerschap. Hoe heeft hij zijn eerste sneakerlijn opgezet?

Ook te gast is Johnny Buivenga, gedragswetenschapper en ondernemer. Hij weet als geen ander dat de meeste ondernemers het doen van de administratie vaak uitstellen. Johnny reikt je tools aan zodat je toch de tijd neemt voor je administratie. Verder geven we je praktische tips en informatie over het starten van je eigen bedrijf.

Meld je gratis aan   Meer informatie