Mijn Registers

Met Mijn registers bekijk en beheer je jouw registergegevens. Start bijvoorbeeld een nieuwe inschrijving of controleer de gegevens van organisaties waarbij je staat ingeschreven. Login met DigiD om verder te gaan. 

Met Mijn registers bekijk en beheer je jouw registergegevens. Start bijvoorbeeld een nieuwe inschrijving of controleer de gegevens van organisaties waarbij je staat ingeschreven. Login met DigiD om verder te gaan. 

Gratis registergegevens bekijken 

Wanneer je bent ingelogd zie je op het dashboard een overzicht van alle organisaties waarbij je staat ingeschreven. Kies een organisatie en bekijk gratis alle gegevens (deze komen overeen met de gegevens op het uittreksel Handelsregister).  

Direct gegevens controleren en wijzigen 

Zijn de gegevens van je organisatie nog actueel? Controleer het en pas, wanneer nodig, de gegevens meteen aan.  

Start een nieuwe inschrijving 

Naast het checken en wijzigen van jouw gegevens kun je ook een nieuwe inschrijving starten. Schrijf bijvoorbeeld een nieuwe eenmanszaak of vof in of rond een voorinschrijving af via Mijn inschrijvingen

Binnenkort beschikbaar 

UBO & LEI 

Op dit moment kun je alleen Handelsregistergegevens bekijken. Binnenkort komen daar UBO- en LEI-gegevens bij. Je kunt deze nu ook al bekijken maar via een andere omgeving.  

Bekijk UBO-gegevens  

Bekijk LEI-gegevens 

Status van je wijzigingen bekijken 

In de toekomst kun je de status van een wijzigingsverzoek controleren. Je ziet meteen of een wijziging is goedgekeurd of dat er nog acties open staan.  

Bestellingen bekijken 

Bekijk je bestellingen, download opnieuw een al eerder geplaatste bestelling of beheer je saldo voor je toegangscode. Dit kan straks via je Handelsregister-account.  

Veelgestelde vragen

Met Mijn registers bekijk en beheer je jouw registergegevens. Ook kun je een nieuwe inschrijving starten of gegevens controleren van organisaties waarbij je staat ingeschreven.

DigiD is nodig om je identiteit vast te stellen. Op deze manier zorgen we ervoor dat alleen bevoegde personen gratis toegang krijgen tot eigen KVK-gegevens.

Vraag een DigiD aan op de website www.digid.nl. Hiervoor heb je een burgerservicenummer (BSN) nodig.

Woon je buiten Nederland en heb je geen DigiD? Bekijk welke situatie voor jou van toepassing is.

  • Heb je de Nederlandse nationaliteit? Je kan een DigiD aanvragen. Op de website van DigiD staat hoe dit moet.
  • Heb je niet de Nederlandse nationaliteit maar wel de nationaliteit van een land binnen de Europese Economische Ruimte (EER)? Schrijf je eerst in bij de Registratie Niet-ingezetenen (RNI). Na inschrijving bij de RNI krijg je meteen een Burgerservicenummer (BSN) en kan je een DigiD aanvragen. Op de website van DigiD staat hoe dit moet.
  • Heb je een nationaliteit van buiten de Europese Economische Ruimte (EER)? Dan kun je geen gebruik maken van DigiD. Heb je een DigiD nodig om een afspraak te maken om je eenmanszaak of vof in te schrijven? Neem dan contact op met 088-585 15  85.