Apps

KvK App Handelsregister

Download nu de KvK App Handelsregister van de Kamer van Koophandel. U krijgt direct toegang tot het officiële Nederlandse Handelsregister met voor u relevante informatie die u verder helpt bij de ontwikkeling van uw eigen onderneming.

De voordelen van KvK App Handelsregister

Toegang tot het Handelsregister

Met de KvK App Handelsregister ziet u onder andere hoe lang een bedrijf al bestaat, hoeveel werknemers een bedrijf heeft en wie de wettelijke vertegenwoordigers zijn.

Producten aankopen

Via KvK App Handelsregister schaft u direct en eenvoudig de gegevens aan die u nodig heeft. U kunt 30 producten gratis aankopen.

Klantenbestand op orde

Met de KvK App Handelsregister controleert u eenvoudig de gegevens van uw klanten zoals het adres, telefoonnummer en andere nuttige informatie van uw zakelijke relaties.

Schermafbeeldingen

.

Wat is er nieuw in deze versie?

4.5

- Verhelpen van een storing


4.4

- Diverse kleine verbeteringen


4.3

- De eis om iCloud te moeten gebruiken is vervallen. iCloud wordt buiten bedrijf gesteld voor gegevensopslag.
- We tonen bij het zoeken en bij nieuwe aankopen of het betreffende bedrijf een 'Nonmailing indicator' heeft. Als deze 'aan' staat, wordt de tekst getoond: 'De onderneming wil niet dat haar adresgegevens worden gebruikt voor postreclame en deurverkoop.'.
- Het zoeken naar een bedrijf met een '&' in de naam lukte niet. Dit is hersteld.
- In specifieke gevallen werd de verouderde bedrijfsnaam getoond. Dit is hersteld.
- Diverse kleine verbeteringen zijn doorgevoerd. 

Wat vind jij van KvK App Handelsregister?

We ontvangen veel feedback op de app. Daar doen we iets mee. Door uw op- en aanmerkingen serieus te nemen en als verbetering door te voeren, wordt de kwaliteit van de app steeds hoger.