Event

Elske Doets en Taco Carlier delen hun ondernemersgeheimen

Online nlgroeit Ondernemerstour Noord-Holland op 27 mei

Elske Doets, oprichter en CEO van Doets Reizen in Heerhugowaard en co-founder Taco Carlier van VanMoof uit Amsterdam beantwoorden tijdens een livestream op donderdag 27 mei (van 16.00 tot 17.15 uur) vragen van groeiende ondernemers in Noord-Holland en daarbuiten. Dit doen zij tijdens de nlgroeit Ondernemerstour Noord-Holland. De twee topondernemers geven advies en praktische tips om meteen mee aan de slag te gaan.

Elske Doets staat aan het hoofd van Doets reizen, een specialistische reisorganisatie die al 36 jaar reizen aanbiedt naar Amerika en Canada. Ze is zakenvrouw van het jaar en heeft de Young Lady Business Academy opgericht. De Coronacrisis raakte de reisbranche ongenadig hard en ook het bedrijf van Elske ontkwam er niet aan.

Taco Carlier is ondernemer en medeoprichter van het bike-meets-tech bedrijf VanMoof, dat hij in 2009 samen met zijn broer Ties begon. Met een achtergrond in industrieel design - en een totaal gebrek aan kennis over de fietsindustrie - zijn ze erin geslaagd om het concept van de stadsfiets op zijn kop te zetten en fietsen opnieuw uit te vinden. VanMoof is één van Europa's snelst groeiende bedrijven. Taco heeft een Master in Industrial Design Engineering van de TU Delft.

Aanmelden

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd met StartupAmsterdam. Nlgroeit, een initiatief van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, KVK, NLevator en NL2025, is een meerjarenprogramma dat tot doel heeft het groeivermogen in het midden- en kleinbedrijf te vergroten. Online (kosteloos) aanwezig zijn? Aanmelden kan hier of via de site van nlgroeit.