KVK Impact Award

Inschrijving KVK Impact Award 2021 geopend

KVK zoekt vindingrijke mkb-ondernemers

De Kamer van Koophandel zoekt mkb-ondernemers die het tijdens de coronacrisis echt anders zijn gaan doen. Ondernemers, die bijvoorbeeld het roer hebben omgegooid, volledig online zijn gaan ondernemen of tijdens de crisis een passend product of dienst op de markt hebben gebracht, kunnen zich inschrijven voor de KVK Impact Award 2021. Aanmelden kan tot 9 december via www.kvkinnovatietop100.nl

Een groot deel van de ondernemers lijkt creatiever en veerkrachtiger dan ooit. Bij de pakken neerzitten hoort er niet bij en nieuwe initiatieven worden opgezet. Er wordt, ook in deze tijd, volop geïnnoveerd. Om de producten en diensten, die tijdens de coronacrisis op de markt zijn gebracht een extra podium te geven, presenteert KVK dit jaar weer de Impact Award.

Creatieve oplossingen

Een landelijke jury beoordeelt alle inschrijvingen. Ook bekijkt de jury de websites van de ondernemingen en doet onderzoek. Er wordt gekeken of het product of de dienst op een creatieve manier een oplossing biedt voor een probleem in deze huidige tijd.

KVK Innovatie Top 100

Tijdens de feestelijke finale van de 16e KVK Innovatie Top 100, op 2 februari 2022, maakt KVK de winnaar bekend. Alle innovaties worden zichtbaar op www.kvkinnovatietop100.nl. De KVK Impact Award 2021 is een onderdeel van de KVK Innovatie Top 100.