MKB Diagnosetool

Hervormen of stoppen

De uitkomst van de MKB Diagnosetool voor jou is 'hervormen of stoppen'. Je bedrijf verkeert in zwaar weer en de vooruitzichten zijn somber. Het is tijd voor een herstart of aanpassing van je bedrijfsmodel. Misschien is stoppen met ondernemen ook een optie? Hier vind je meer informatie over hervormen en stoppen.

Bel het KVK Adviesteam

Ondernemen is stappen maken. Wil je sparren met een deskundig adviseur over je volgende stap? Het KVK Adviesteam vertelt je graag over wat kan en mag. We helpen je verder met relevante informatie en geven je advies op maat.

Hervormen

Lees meer over wat je kunt doen om een bedrijfsomslag te maken in de volgende artikelen:

 

Doe de toekomstcheck

De Toekomstcheck geeft je, nadat ze een aantal gegevens over je bedrijf hebt ingevuld, inzicht in de liquiditeit van je onderneming. Zo blik je gemakkelijk vooruit om financiële krapte te voorspellen en voorkom je onaangename verrassingen.

Gecontroleerd stoppen

Stoppen met je bedrijf is meer dan je bedrijf uitschrijven bij KVK. Bereid het stoppen goed voor. Lees meer over je gecontroleerd kunt stoppen in de volgende artikelen:

 

Emotie in perspectief

Als het financieel tegenzit doet dit ook wat met jou als persoon. Lees in de volgende artikel meer over hoe je omgaat met je emoties, je weer vooruit kunt kijken en schulden op kunt lossen: