Jong Ondernemen

Je zit op school of doet een studie en je wilt ondernemer worden. Of je bent het al. Dan ben je vast op zoek naar inspiratie, duidelijke en betrouwbare info en slimme tips. Je vindt het allemaal hier.

Tutorials

Ondernemen is tof, maar niet altijd makkelijk. Een factuur maken, belastingaangifte doen, je rechtsvorm kiezen of uurtarief bepalen. De eerste keer is dat best lastig, maar met de tutorials van Jong Ondernemen lukt het je. Ondernemers Nikkie den Dekker van Paperdork en Wouter Jansen van Ristretto leggen je in twee minuten uit hoe het werkt.

Studenten gaan op ondernemersstage

Succesverhalen zijn er genoeg. Maar is ondernemen wel zo simpel als het lijkt? Studenten Viviënne, Luuk, Annebel en Lara en Roos gaan op zoek naar het echte verhaal. Ze stappen binnen bij jonge, inspirerende ondernemers en gaan op onderzoek uit. Ze trekken alle deuren open en stellen de vragen die jij altijd al had. Daarnaast moeten ze een pittige stageopdracht uitvoeren.

Bekijk hier de vier video's uit de serie Jong Ondernemen en kom erachter of ondernemer worden wel voor deze studenten is weggelegd. De vijf belangrijkste leerpunten van elke student vind je onder de video.

Starten als je jong bent

Jong Ondernemen redactieraad

Jong Ondernemen is een samenwerking tussen KVK en Stichting Jong Ondernemen. Het programma zou niet bestaan zonder de inzet van de leden van de redactieraad. Wij stellen ze graag aan je voor:

  • Walid Abgij, WA-Marketing    
  • Niels Fickinger, Strapd
  • Maria Patros, Ziplet

Advies op maat

Kom maar op met je ondernemersvraag! Het KVK Adviesteam staat voor je klaar. Wij zijn te bereiken op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.