Dromen van een eigen bedrijf

Wel 4,4 miljoen Nederlanders hebben ooit overwogen om een bedrijf te beginnen. Toch komt het er bij de meeste dromers niet van. Wat kun je doen als je van je droom een bedrijf wilt maken? Hier lees je alle tips en informatie die je nodig hebt.

KVK Start Events

Gedurende het jaar organiseren we diverse (online) start events. Vol praktische tips, een flinke dosis inspiratie en de mogelijkheid om in contact te komen met andere ondernemers.
Het eerstvolgende event is op donderdag 8 december 2022 en vindt online plaats. Tijdens dit event gaan we het hebben over geldzaken.

Meer informatie

Durf jij de stap te zetten?

Droom jij ervan eigen baas te zijn, maar is het er om wat voor reden dan ook nog niet van gekomen? Lees hier dagelijks nieuwe info die je helpt om de stap naar een eigen bedrijf te zetten.

Jong Ondernemen

Succesverhalen genoeg. Maar is ondernemen wel zo simpel als het lijkt? Vijf studenten gaan op zoek naar het echte verhaal en krijgen een uniek kijkje achter de schermen bij inspirerende jonge ondernemers.
Meer informatie

Wanneer inschrijven bij KVK?

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Met de nieuwsbrieven van KVK blijf je op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws en ontvang je praktische tips en inspiratie voor je bedrijf. Meld je vandaag nog gratis aan.

Aanmelden