App

NL exporteert app

De NL exporteert app is er voor ondernemers met grensverleggende ambities. Je krijgt toegang tot markt- en kansrapporten, evenementen en contacten. Je selecteert zelf op de landen en sectoren die interessant voor je zijn.

Voordelen NL exporteert app

Voor startende en ervaren ondernemers

Wil je exporteren, internationaliseren of meer informatie over ondernemen in het buitenland? De app biedt je actuele landspecifieke informatie en wijst je op lokale netwerken, zakelijke kansen en adviezen. NL exporteert is de wegwijzer op buitenlandse markten voor startende en ervaren ondernemers.

Gegevens die je verder helpen

De interactieve wereldkaart toont per land tips over zakendoen en relevante evenementen. Verder toont de app, diverse economische en demografische gegevens, financieringsmogelijkheden en contactgegevens van ambassades en internationale netwerken. Gegevens die je verder helpen richting de buitenlandse markt.

In één oogopslag

Geef aan voor welke landen of sectoren je updates wilt ontvangen. NL exporteert houdt je op de hoogte van relevante zakelijke kansen en andere gebeurtenissen in de landen die je volgt. Zie in één oogopslag waar de economische groei het hoogst is en waar de Nederlandse export zich op richt.

De NL exporteert app is een initiatief van het ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, evofenedex, MKB-Nederland, VNO-NCW, KVK, FME, Metaalunie, NLinBusiness, Trade and Innovate, ING en Rabobank.