Persbericht

Aanpassing aantal KVK locaties

KVK brengt de komende jaren het aantal kantoren terug van achttien naar veertien. Per 4 december 2023 sluit kantoor Amersfoort en per 29 januari 2024 sluit kantoor Almere. Op termijn sluiten de kantoren in Apeldoorn en ‘s-Hertogenbosch. Het aantal KVK locaties is aangepast om efficiënter te werken.

Met veertien locaties behouden we een landelijke dekking en zorgen we ervoor dat de continuïteit en kwaliteit van onze dienstverlening geborgd zijn. Op basis van data-onderzoek blijkt dat 99% van de ondernemers dan maximaal 1 uur (50km) reistijd naar een locatie heeft. Zo blijft KVK altijd in de buurt van de ondernemer.

Ondernemers kunnen nog steeds bij ons terecht voor informatie, voorlichting en ondersteuning rondom de belangrijkste thema’s op ondernemersgebied en voor registratie, informatie en advies. Zowel digitaal als op onze kantoren. Ook geven we antwoord op ondernemersvragen door ze wegwijs te maken in de regio. Zo bieden wij houvast voor ondernemers.

De samenwerking met gemeenten en partners in de regio’s blijft onveranderd. We blijven onze dienstverlening, data, inzichten en digitale tools beschikbaar stellen zodat we samen de ondernemers in de regio vooruit helpen.