Procesoptimalisatie

Werken met verouderde data en verschillende bestanden is tijdrovend en werkt fouten in de hand. KVK biedt verschillende oplossingen.

KVK Innovatie Top 100

Vind nieuwe klanten of een netwerk met je innovatieve product.

Schrijf je nu in

Data voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Schiet het actueel houden van jouw klantenbestand er vaak bij in? Of werk je intern met verschillende klantenbestanden? Dan merk je dat het werken met verouderde data je bedrijfsprocessen vertraagt. Ook werkt het fouten maken in de hand. Het loont daarom om je data op orde te krijgen en te houden. Dit is minder tijdrovend dan je denkt.

Je bestand eenmalig opschonen

Soms zijn bestanden zo verouderd of incompleet, dat je het liefst met een schone lei begint. Dat kan. Met Bestandsvergelijking wordt jouw eigen bestand vergeleken met het Handelsregister. Je krijgt een verrijkt bestand terug, waarin verouderde gegevens zijn gecorrigeerd. Zo ga je eenvoudig opnieuw van start met actuele en betrouwbare data.

Je bestanden actueel houden

Heb je een actueel bestand? Dan is het belangrijk om deze actueel te houden. Het mutatieabonnement bied je een wekelijkse of maandelijkse update van jouw klantgegevens. Je bepaalt zelf het profiel van jouw doelgroep. Gedurende het abonnement krijg je een overzicht van alle mutaties, zoals opheffingen, faillissementen en adreswijzigingen. Op zoek naar nieuwe leads binnen je doelgroep? Breidt dan de selectie uit met een overzicht van startende ondernemingen.

Tijdwinst met realtime data

Liever altijd je data op orde? Dankzij een slimme koppeling tussen het handelsregister en het eigen CRM-systeem beschik je realtime over de juiste gegevens. Dit levert je veel tijdwinst op. Stel je moet bij elke aanvraag van een klant een integriteitstoets uitvoeren. Door deze automatisch te checken via Handelsregister Dataservice levert dit soms al tientallen minuten tijdwinst op. Heb je veel aanvragen van onbekende ondernemers? Dan betekent dit op jaarbasis een grote efficiencyslag.

Meer weten?

Wil jij succesvol ondernemen met de data van KVK? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers. Zij denken graag mee met jouw specifieke behoefte en helpen je met de juiste oplossing. Telefoon 088 585 34 34, e-mail account@kvk.nl.

Succesvol zakendoen met Dataservices van KVK

Direct naar onze producten