KVK-diensten

Met KVK-diensten deponeer je online je jaarrekening en bekijk en beheer je jouw instellingen. Ook krijg je toegang tot de KVK Business Challenge.

Account aanmaken

Je hebt een account nodig om gebruik te kunnen maken van KVK-diensten. Na registratie log je in met je e-mailadres en wachtwoord. 

Wat kun je met KVK-diensten?

Jaarrekening deponeren

Je kunt een jaarrekening deponeren via Zelf Deponeren Jaarrekening (voor micro en kleine ondernemingen) of een XBRL-jaarrekening opstellen en uploaden (voor middelgrote ondernemingen). Je moet hiervoor wel gemachtigd zijn. Ben je dat niet? Dan moet je dat eerst regelen. 

KVK Business Challenge

Via KVK-diensten kun je deelnemen aan de KVK Business Challenge. Je helpt grote bedrijven bij het oplossen van uitdagingen. Via dit programma kom je makkelijk in contact met innovatiemanagers en krijg je de kans om je producten en diensten te verkopen.

Toekomstige ontwikkelingen

Bekijken van bedrijfsgegevens

Op dit moment kun je nog niet je bedrijfsgegevens bekijken via KVK-diensten. Heb je een eenmanszaak? Bekijk dan je gegevens via Mijn eenmanszaak.

Bekijken van bestellingen

Het bekijken van je bestellingen, het opnieuw downloaden van een al eerder geplaatste bestelling of het beheren van je saldo voor je toegangscode kan via je Handelsregister-account.

Veelgestelde vragen

Ga naar www.kvk.nl/kvk-diensten/ en maak een account aan. We vragen je voor- en achternaam zodat we je daarmee kunnen aanspreken in onze communicatie. 

Je ontvangt een e-mail om je account te bevestigen. Niets ontvangen? Kijk of de bevestigingsmail bij je ongewenste e-mail terecht is gekomen.

Ga naar wachtwoord vergeten om een nieuw wachtwoord aan te vragen. 

Probeer eerst om een nieuw account aan te maken. Lukt dit niet? Gebruik dan de optie wachtwoord vergeten om een nieuw wachtwoord in te stellen.

  • Ga naar KVK-diensten.
  • Log in met je e-mailadres en wachtwoord.
  • Ga naar 'Instellingen'.
  • Klik op 'Inloggegevens verwijderen'.
  • Akkoord? Kies 'Toegang stopzetten'.
  • Vul nog een keer je wachtwoord in.
  • Selecteer nog een keer 'Toegang stopzetten'.

Je account is verwijderd. Je hebt geen toegang meer tot KVK-diensten. 

Bekijk de veelgestelde vragen over het deponeren van je jaarrekening en het gebruik van KVK Business Challenge.