Stap 5 van 5

Vraag om hulp

Als je door een moeilijke tijd gaat, is het goed om te weten dat je niet alles alleen hoeft te doen. Natuurlijk kun je je omgeving betrekken, maar er staan ook professionals voor je klaar. Met een luisterend oor, of met advies op maat.

Je bedrijf weer op de rit krijgen, hoef je hier alleen te doen. Vraag hulp bij een organisatie of expert.

KVK geeft advies op maat

Je bedrijf weer financieel gezond maken, hoef je niet alleen te doen. De adviseurs van het KVK Adviesteam denken kritisch met je mee. Over een nieuwe klantengroep of aanvullende financiering. Of verwijzen door naar een van onze partners. Bel 0800 21 17.

Ondernemersklankbord denkt mee

Hoe is de toekomst van jouw bedrijf? Ben je benieuwd waar je kansen liggen en wat je volgende stap kan zijn? Een ervaren ondernemersadviseur kan meedenken over jouw ondernemersvragen, je helpen bij de juiste focus voor je bedrijf. Met frisse blik vooruit? Meld je aan bij Ondernemersklankbord via www.ondernemersklankbord.nl

Analyseer je bedrijf met de MKB Diagnosetool

De MKB Diagnosetool laat zien hoe je bedrijf ervoor staat. Doorloop de tool en ontvang een onafhankelijk en betrouwbaar adviesrapport, praktische tips en advies op maat voor je volgende stap.

Toekomstcheck van VNO-NCW en MKB-Nederland

Je wilt je onderneming minstens net zo financieel gezond maken als voorheen. Dan helpt het als je inzicht hebt in je financiële liquiditeit en ziet hoe jouw bedrijf er voor kan staan in verschillende scenario's. Doe de Toekomstcheck.