Stap 5 van 5

Vraag om hulp

Als je door een moeilijke tijd gaat, is het goed om te weten dat je niet alles alleen hoeft te doen. Natuurlijk kun je steun zoeken bij je familie of vrienden, maar er staan ook professionals voor je klaar. Zij luisteren en geven je advies.

Vraag hulp bij een organisatie of expert en maak je bedrijf weer financieel gezond.

KVK geeft advies op maat

De adviseurs van het KVK Adviesteam denken kritisch met je mee over een oplossing voor je financiële problemen. En over een nieuwe klantengroep of aanvullende financiering. Of zij verwijzen door naar een van onze partners. 

Ondernemersklankbord denkt mee

Hoe is de toekomst van jouw bedrijf? Ben je benieuwd waar je kansen liggen en wat je volgende stap kan zijn? Een ervaren ondernemersadviseur denkt mee over je ondernemersvragen. En helpt je bij de juiste richting voor je bedrijf. Met frisse blik vooruit? Meld je aan bij Ondernemersklankbord via www.ondernemersklankbord.nl

Analyseer je bedrijf met de MKB Diagnosetool

De MKB Diagnosetool laat zien hoe je bedrijf ervoor staat. Doorloop de tool en ontvang een onafhankelijk en betrouwbaar adviesrapport, praktische tips en advies op maat voor je volgende stap.

Toekomstcheck van VNO-NCW en MKB-Nederland

Je wilt je onderneming minstens net zo financieel gezond maken als voorheen. Dan helpt het als je weet  hoeveel geld je bedrijf heeft (financiële liquiditeit). En ziet hoe je bedrijf het financieel doet in verschillende scenario's. Doe de Toekomstcheck.