Stap 5 van 5

Vraag om hulp

Als je door een moeilijke tijd gaat, is het goed om te weten dat je er niet alleen voor staat. Natuurlijk kun je praten met je familie of vrienden, maar er staan ook professionals voor je klaar. Zij luisteren naar je en geven advies.

Advies op maat van het KVK Adviesteam

De adviseurs van het KVK Adviesteam denken kritisch met je mee over het omschakelen naar een nieuw businessmodel. Over een aanvullende dienst of een nieuwe klantengroep. Of verwijzen door naar een van onze partners. 

Ondernemersklankbord denkt mee over je businessmodel

Is je businessmodel winstgevend genoeg of moet je het aanpassen? Een ervaren ondernemersadviseur kan meedenken over jouw businessmodel. Zodat je weer een frisse blik op de toekomst krijgt. Meld je aan bij Ondernemersklankbord via www.ondernemersklankbord.nl

Analyseer je bedrijf met de MKB Diagnosetool

De MKB Diagnosetool laat zien hoe je bedrijf ervoor staat. Doorloop de tool en ontvang een onafhankelijk en betrouwbaar adviesrapport, praktische tips en advies op maat voor je volgende stap.

Toekomstcheck van VNO-NCW en MKB-Nederland

Je overweegt een nieuw businessmodel. Dan helpt het als je snel inzicht hebt in je financiële liquiditeit. En ziet hoe je bedrijf er voor kan staan in verschillende scenario's. Doe de Toekomstcheck.