Apps

KvK Bedrijvenradar

Wat gebeurt er in jouw bedrijfsomgeving? Met KvK Bedrijvenradar heb je deze informatie altijd bij de hand. Via de app op je telefoon of tablet kun je exact zien of er in jouw omgeving bedrijven zijn gestart of gestopt en kun je selecties maken op bedrijven uit een bepaalde branche.

Download de app

Android PlaystoreApple Appstore

De voordelen van KvK Bedrijvenradar

Gegevens over je eigen buurt

Welke bedrijven starten en stoppen er in jouw omgeving? KvK Bedrijvenradar zet het overzichtelijk voor je op een rij. En je hoeft het niet allemaal zelf in de gaten te houden; je ontvangt een melding als er weer iets is gewijzigd.

Eenvoudig selecties maken

Met KvK Bedrijvenradar maak je makkelijk een selectie van een bepaalde branche of van de starters en stoppers in jouw omgeving. Heel erg handig als je op zoek bent naar nieuwe klanten of leveranciers. Maar ook om erachter te komen of er veel concurrenten zitten.

Snel toegang tot KvK-informatie

Meer weten over een bepaald bedrijf? Bijvoorbeeld over rechtsvorm, aantal werknemers, startdatum, eigenaar of vennoten. Via KvK Bedrijvenradar schaf je binnen een mum van tijd deze gegevens aan.

Download de app

Android PlaystoreApple Appstore

Wat kun je met KvK Bedrijvenradar?

Download de app

Android PlaystoreApple Appstore

Wat vind jij van KvK Bedrijvenradar?

KvK Bedrijvenradar is in ontwikkeling. We voeren regelmatig updates uit om de app verder te verbeteren. Daarvoor ontvangen we graag jouw input. Wat vind jij van KvK Bedrijvenradar? Heb je suggesties voor extra functionaliteiten of aanpassingen? Laat het ons weten via het feedbackformulier in de app.

Veelgestelde vragen

 • Wat is KvK Bedrijvenradar?

  KvK Bedrijvenradar is een app. De app geeft een actueel inzicht in alle bedrijven per branche en starters en stoppers binnen een straal van maximaal 3 kilometer vanaf een bepaalde geografische locatie. Dit kan zijn het vestigingsadres of een ingevoerde postcode /huisnummer combinatie. De resultaten kunnen bekeken worden op een kaart of in een lijst. KvK Bedrijvenradar geeft uitsluitend informatie over bedrijven in Nederland.

 • Voor wie is KvK Bedrijvenradar bedoeld?

  Iedereen kan KvK Bedrijvenradar gebruiken.

  Primair is deze app bedoeld voor aspirant ondernemers, zzp’ers en (klein-) mkb’ers. Maar de app bevat ook interessante informatie voor ondernemersverenigingen en particulieren.

 • Welke toegevoegde waarde biedt KvK Bedrijvenradar?

  De voordelen van KvK Bedrijvenradar:

  • gegevens over je eigen buurt
  • eenvoudig selecties maken
  • snel toegang tot KvK-informatie


  Met KvK Bedrijvenradar ben je verzekerd van actuele informatie over andere bedrijven in je buurt.

 • Staat je vraag er niet tussen?

  Bekijk alle vragen en antwoorden over KvK Bedrijvenradar.