Apps

KVK Bedrijvenradar

Wat gebeurt er in jouw bedrijfsomgeving? Met KVK Bedrijvenradar heb je deze informatie nu altijd bij de hand. Bekijk eenvoudig welke bedrijven zijn gestart en gestopt.

Bedrijvenradar op mobiel

De voordelen van KVK Bedrijvenradar

Gegevens over je eigen buurt

Welke bedrijven starten en stoppen er in jouw omgeving? KVK Bedrijvenradar zet het overzichtelijk voor je op een rij. En je hoeft het niet allemaal zelf in de gaten te houden; je ontvangt een melding als er weer iets is gewijzigd.

Eenvoudig selecties maken

Met KVK Bedrijvenradar maak je een selectie van een branche of van de starters en stoppers in jouw omgeving. Handig als je op zoek bent naar nieuwe klanten of leveranciers. Met de gegevens uit het Handelsregister is het direct inzichtelijk welke bedrijven zijn gevestigd in jouw omgeving.

Snel toegang tot KVK-informatie

Meer weten over een bepaald bedrijf? Bijvoorbeeld over rechtsvorm, aantal werknemers, startdatum, eigenaar of vennoten. Via KVK Bedrijvenradar schaf je binnen een mum van tijd deze gegevens aan. Je kunt 30 producten gratis aankopen.

Schermafbeeldingen

Bedrijvenradar

.

Wat is er nieuw in deze versie?

1.7

- Met onze vernieuwde notificaties blijf je nu nog beter op de hoogte van de wijzigingen in uw omgeving. Jij bepaalt zelf de frequentie van de notificaties.


1.6

- Verhelpen van een storing.


1.5

- Bij 'Filters' kon al een branchefilter ingesteld worden. Dat geldt nu ook voor de gebeurtenissen 'nieuwe bedrijven' en 'gestopte bedrijven'.
- Diverse kleine verbeteringen zijn doorgevoerd.

Wat kun je met KVK Bedrijvenradar?

Download de app

Download de Android appDownload de iOS app

Wat vind jij van KVK Bedrijvenradar?

KVK Bedrijvenradar is in ontwikkeling. We voeren regelmatig updates uit om de app verder te verbeteren. Daarvoor ontvangen we graag jouw input. Wat vind jij van KVK Bedrijvenradar? Heb je suggesties voor extra functionaliteiten of aanpassingen? Laat het ons weten via het feedbackformulier in de app.

Heeft deze informatie je geholpen?